TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan koko ajan käännös suomi-englanti

 • all the timeIt is go, go, go all the time. Se tarkoittaa kyllä, kyllä, kyllä koko ajan. Well, I was active all the time. Minä ainakin olen ollut aktiivinen koko ajan. It happens all the time in politics. Näin tapahtuu politiikassa koko ajan.
 • always
  uk
  us
  It has always gone in parallel with Doha. Olemme koko ajan edenneet rinta rinnan Dohan prosessin kanssa. We are always saying think globally, act locally. Koko ajan hoetaan globaalisesta ajattelemisesta ja paikallisesti toimimisesta. This has always been made clear by the Commission. Komissio on koko ajan tehnyt tämän selväksi.
 • all alongParliament has supported this all along. Parlamentti on kannattanut tätä koko ajan. Our policy all along has been ambitious and one that advocates public participation. Linjamme on ollut koko ajan kunnianhimoinen ja kansalaisen osallistumista puolustava. All along I have been in dialogue with the industry and this is what it would like. Olen koko ajan ollut keskusteluyhteydessä alan teollisuuden kanssa, ja ensin mainittua siellä toivotaan.
 • all dayEurope can achieve this only if it is capable of taking action, if it is not preoccupied with itself all day and if it does not stand in its own way. Euroopan unioni voi onnistua tässä vain, jos se on toimintakykyinen, jos se ei mieti koko ajan vain omia asioitaan ja jos se ei itse estä tavoitteidensa toteuttamista. We walked all day
 • all day long
 • all the time/while
 • around-the-clock
 • constantly
  us
  That percentage is constantly rising. Niiden osuus kasvaa koko ajan. They are ubiquitous and constantly on the increase. Ne ovat kaikkialla läsnä ja lisääntyvät koko ajan. They are constantly demanding more Europe. He vaativat koko ajan enemmän Eurooppa-ulottuvuutta.
 • the whole while

Sanan koko ajan määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja