Nauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan konservatiivipuolue käännös suomi-englanti

 • conservative party
  The Conservative Party leads the way in championing respect and rights for women. Konservatiivipuolue on tiennäyttäjä naisten oikeuksien kunnioittamisessa. Both the Labour Party and the Conservative Party pledged to have a vote on the Lisbon Treaty. Sekä työväenpuolue että konservatiivipuolue lupasivat järjestää äänestyksen Lissabonin sopimuksesta. It is interesting to see UKIP and the Conservative Party working hand-in-hand. On mielenkiintoista nähdä, kun Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolue ja konservatiivipuolue tekevät läheistä yhteistyötä.
 • conservative
  The Conservative Party leads the way in championing respect and rights for women. Konservatiivipuolue on tiennäyttäjä naisten oikeuksien kunnioittamisessa. However, the British and the Conservative Party have been brought round. Yhdistynyt kuningaskunta ja konservatiivipuolue on kuitenkin saatu vakuuttuneiksi. Britain deserves much better than the Conservative Party, and Europe certainly needs more. Britannia ansaitsee parempaa kuin konservatiivipuolue, ja unioni tarvitsee varmasti enemmän.
 • party
  us
  It is interesting to see UKIP and the Conservative Party working hand-in-hand. On mielenkiintoista nähdä, kun Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolue ja konservatiivipuolue tekevät läheistä yhteistyötä. The Conservative Party leads the way in championing respect and rights for women. Konservatiivipuolue on tiennäyttäjä naisten oikeuksien kunnioittamisessa. However, the British and the Conservative Party have been brought round. Yhdistynyt kuningaskunta ja konservatiivipuolue on kuitenkin saatu vakuuttuneiksi.

Sanan konservatiivipuolue määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja