ReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihde

Sanan korva käännös suomi-englanti

 • ear/translations
 • ear
  uk
  us
  It is now obvious that what we have is indeed the pig’s ear – perhaps not something we should be boasting about too loudly. Nyt on ilmeisen selvää, että meillä todellakin on se sian korva – mikä ei sinänsä ole kehumisen arvoista. As a doctor in charge of a hospital ear, nose and throat unit, I witness the damage caused by the abuse of tobacco on a daily basis. Sairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien osaston vastaavana lääkärinä minulle tulivat päivittäin tutuiksi liiallisen tupakoinnin aiheuttamat vauriot. At the present time, it is possible they may be listening to us and waiting, ear pressed to a radio, for these words, our words, to remind them that they are still alive. Voi olla, että he kuuntelevat meitä juuri nyt ja odottavat korva painettuna radiolähettimeen näitä sanoja, meidän sanojamme, jotka muistuttavat heitä siitä, että he ovat edelleen elossa.
 • handle
  us
  The daily handle of a Las Vegas casino is typically millions of dollars.The successful businessman was knighted and acquired a handle to his name.This article describes how to find the module name from the window handle.

Sanan korva määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja