VaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan korvike käännös suomi-englanti

 • coffee substitute
 • ersatz
  us
  We have an ersatz currency whose volatility is enhanced by its non-identifiable character. Meillä on valuutan korvike, jonka tunnistamaton luonne lisää epävakautta. Seen in this light, regionalism is not a kind of ersatz multilateralism, but complements a fundamental choice, which is that of the World Trade Organisation. Näin ollen alueellisuus ei ole monenvälisyyden korvike, vaan se täydentää WTO:n edustamaa perustavanlaatuista valintaa. Back then, we could only get ersatz coffee
 • replacement
  us
  EMAS will instead become a replacement for environmental verifications carried out by the Member States' competent authorities. EMAS-järjestelmästä muodostuu sen sijaan jäsenvaltioiden toimivaltaisten viranomaisten suorittamien ympäristöntodennuksien korvike. The replacement of that broken light-bulb will have to wait until I can buy a new one.
 • substitute
  us
  This fund is an unwelcome substitute for help by Member States. Tämä rahasto on jäsenvaltioiden avun epätyydyttävä korvike. Bans are a poor substitute for common sense. Kiellot ovat maalaisjärjen huono korvike. I too see a committee of wise men as a poor substitute. Myös minä olen sitä mieltä, että comité des sages on kehno korvike.
 • surrogate
  It is just a poor surrogate for a common economic and growth policy which does not exist. Se on vain huono korvike yhteiselle talous- ja kasvupolitiikalle, jota ei ole. A mixture of horseradish and mustard often serves as a surrogate for wasabi

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja