TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan koskettava käännös suomi-englanti

 • affecting
  us
  Depression is currently the most serious problem affecting our society. Masennus on tällä hetkellä kaikkein vakavin yhteiskuntaamme koskettava ongelma. However, it is important to bear in mind that IUU fishing is a worldwide phenomenon, affecting in particular developing countries. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että IUU-kalastus on maailmanlaajuinen, etenkin kehitysmaita koskettava ilmiö.
 • moving
  us
  The ceremony of raising the ten new flags yesterday was wonderful and moving, but the image it presented was exclusively white. Eilinen kymmenen uuden lipun nostotilaisuus oli hieno ja koskettava, mutta yleisö oli kovin valkoihoista. Mr President, this is a moving moment for me as it is my maiden speech in the European Parliament, the first time I have taken the floor in a debate. Arvoisa puhemies, tämä on minulle koskettava hetki, sillä tämä on neitsytpuheeni Euroopan parlamentissa, ensimmäinen kerta, kun käytän keskustelussa puheenvuoron. I spoke of Elena Bonner, but I could have spoken of any of them, and of course the video of Hu Jia's wife was very moving: she has shown great courage. Mainitsin Elena Bonnerin, mutta olisin voinut mainita heistä kenet tahansa, ja Hu Jian vaimon video oli hyvin koskettava: hän on osoittanut suurta rohkeutta.
 • touching
  us
  Hence the sudden, oh-so touching agreement on this pathetic regulation. Tästä johtuu äkillinen ja liioitellun koskettava sovinto tästä surkeasta asetuksesta. a touching story

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja