ViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan kostaa käännös suomi-englanti

 • avengeThey are now seeking to avenge their hurt interests. He haluavat nyt kostaa etujensa loukkauksen. The latest intervention was not so much aimed at helping to solve the many problems that exist in Afghanistan, but to avenge the destruction of two office towers in New York a year ago. Edellisen väliintulon pääasiallisena tarkoituksena ei ollut Afganistanin lukuisten ongelmien ratkaiseminen vaan kostaa New Yorkin kaksoistornien tuhoaminen vuosi sitten. to avenge the murder of his brother
 • revenge
  us
  I think that it is a bit late for revenge and, if you think about it, we had our revenge under Alexander the Great. Mielestäni meidän nyt on hieman myöhäistä kostaa noita tapahtumia, ja jos asiaa sitä paitsi ajatellaan tarkemmin, saimme kyllä kostomme Aleksanteri Suuren aikana. This is a sharp reminder that you cannot ignore the terrain without the terrain taking revenge at some stage. Se on merkittävä muistutus siitä, että maastoa ei voi jättää ottamatta huomioon, vaan että maasto kostaa tietyssä vaiheessa. The first is that when one is victorious one should not take revenge for that has always had a negative effect. Ensimmäinen asia on se, että kun on voittanut, ei saa kostaa, sillä se on aina vaikuttanut kielteisesti.
 • get back atShe put toothpaste in his shoes to get back at him for the frog he left in her refrigerator.
 • pay out
 • retaliateWe do not want to retaliate though by creating a self-defeating cycle of protectionism. Emme silti halua kostaa luomalla tuhoisaa protektionismin noidankehää. If we cut off all relations, the hardliners among the Government may retaliate against civilians, humanitarian workers and UNMIS personnel. Jos katkaisemme kaikki suhteet, kovan linjan kannattajat hallituksessa voivat kostaa siviileille, humanitaarisen työn tekijöille ja UNMIS-operaation työntekijöille. John insulted Peter to retaliate for Peters acid remark earlier.
 • take revengeThe first is that when one is victorious one should not take revenge for that has always had a negative effect. Ensimmäinen asia on se, että kun on voittanut, ei saa kostaa, sillä se on aina vaikuttanut kielteisesti.

Sanan kostaa määritelmät

 • antaa samalla mitalla tai pahemmin takaisin, mitä on saanut

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja