HoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptit

Sanan kuilu käännös suomi-englanti

 • abyss
  us
  in writing. - (HU) In terms of employment, a comparison of urban and rural areas reveals that a widening abyss is developing. kirjallinen. - (HU) Työllisyyden kannalta kaupunki- ja maaseutualueiden vertaaminen paljastaa, että on syntymässä levenevä kuilu. But there is an enormous political, cultural, social and economic abyss between the societies on the two sides of the mare nostrum . Sen vastakkaisilla rannoilla elävien yhteiskuntien välillä on valtava poliittinen, kulttuurinen, yhteiskunnallinen ja taloudellinen kuilu. The big challenge for the EU's information and communication policy is to bridge the abyss that separates the EU institutions and the people. EU: n tiedotus- ja viestintäpolitiikan suuri haaste on ylittää kuilu EU-instituutioiden ja kansalaisten välillä.
 • chasm
  us
  The income gap has become an ever-widening chasm. Tuloerojen kuilu laajenee jatkuvasti. The chasm between the EU and its citizens is growing all the time. EU:n ja sen kansalaisten välinen kuilu kasvaa koko ajan. The gap between the governors and the governed is now a gaping chasm. Hallitsijoiden ja hallittujen välinen kuilu on nyt ammottava rotko.
 • shaftHer hand slipped off the javelins shaft towards the spearpoint and thats why her score was loweredIsnt that shaft of light from that opening in the cave beautiful?I had no idea that they removed the feathers shafts to make the pillows softer!
 • chimney
  us
 • chute
 • pitch
  us
  It is hard to get this pitch off my handThey put pitch on the mast to protect itThe barrel was sealed with pitch
 • riftA second bottleneck is the rift between rich and poor regions; and then there is poverty. Toinen ongelma on rikkaiden ja köyhien alueiden välinen kuilu. Sitten tulee köyhyys. Recent years, however, have also entailed a rift between civil societies on either side of the Atlantic. Viime vuosina on kuitenkin myös syntynyt kuilu kansalaisyhteiskuntien välille Atlantin molemmin puolin. Nowhere is the rift between de jure and de facto equality greater than within the decision-making process. Tasa-arvoasioissa vallitsevan teorian ja todellisuuden välinen kuilu on kaikkien suurin juuri päätöksenteossa.
 • well
  uk
  us
  As I see it, the gap is now becoming well and truly bridged. Tämä kuilu tulee nähdäkseni nyt hyvin silloitettua. The other issue is the problem of the gender gap, which has been highlighted as well. Toinen kysymys on sukupuolten välinen kuilu, jota on myös painotettu. Well, that is easily said and not so easily done because we do have a real digital divide here. Näin on tietysti helppo todeta, mutta sitä ole niin helppo toteuttaa, koska meillä todellakin on tässä todellinen digitaalinen kuilu.

Sanan kuilu määritelmät

 • pystysuora ainakin parilta taholta rajattu rakenne tai pystyseinäinen syvä luonnonmuodostuma, johon voi pudota

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja