TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan kuitenkaan käännös suomi-englanti

 • anyhow
  us
  In Europe, this will be a different story anyhow, as our internal market does not, unfortunately, apply to our coastal strip. Euroopassa näin ei kuitenkaan käy, koska sisämarkkinamme eivät valitettavasti ulotu rannikkoalueillemme. It would also be more frank in view of the fact that, as I fear, an accession agreement would not be approved in a future referendum anyhow. Se olisi myös ollut vilpittömämpää, koska pelkään, että liittymissopimusta ei kuitenkaan hyväksyttäisi tulevassa kansanäänestyksessä. Anyhow, he is dead now
 • anyway
  us
  Anyway, we are not starting from scratch. Emme kuitenkaan lähde tyhjästä. Anyway, we are not talking about millions of tonnes. Kyse ei kuitenkaan ole miljoonista tonneista. However, they are not really hearing anything new anyway. He eivät kuitenkaan kuule mitään uutta.
 • nevertheless
  uk
  Nevertheless, concerns remain. Kaikkia ongelmia ei ole kuitenkaan ratkaistu. Nevertheless, they did not win. He eivät kuitenkaan voittaneet. Ireland nevertheless voted against it. Irlanti ei kuitenkaan äänestänyt tätä vastaan.
 • regardless
  No one should rejoice at this crisis, however, regardless of the reasons behind it. Kenelläkään ei ole kuitenkaan syytä iloita tästä kriisistä, olivatpa sen takana piilevät syyt mitä tahansa. They will never be sufficient, however, regardless of how many of them there are or appear to be. Ne eivät kuitenkaan milloinkaan riitä riippumatta siitä, kuinka paljon niitä on tai näyttää olevan. Still less does it mean enforcing the Pact inflexibly and dogmatically, regardless of changing circumstances. Tämä ei kuitenkaan todellakaan tarkoita sopimuksen täytäntöönpanoa joustamattomasti ja ahdasmielisesti muuttuvista olosuhteista huolimatta.
 • still
  uk
  us
  But development never stands still. Kehitys ei kuitenkaan pysähdy. Still we have not received them. Emme ole kuitenkaan saaneet niitä. Yet it has still not been set up. Vieläkään ei olla kuitenkaan niin pitkällä.

Sanan kuitenkaan määritelmät

 • vastaa sanaa kuitenkin kielteisessä lauseessa

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja