TietovisatBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan kulunut käännös suomi-englanti

 • decrepit
 • hackneyed
  There are no net contributors; that hackneyed notion is merely a fallacy dreamt up by bad accountants. Nettomaksajia ei ole; tämä kulunut käsite on vain huonojen tilintarkastajien keksimä harhakuvitelma. The sermon was full of hackneyed phrases and platitudes
 • shot
  us
  The rear axle will have to be replaced. It’s shotThe cloak was shot through with silver threadsI have to go to bed now; I’m shot
 • stale
  a stale affidavita stale demandThe bug was found to be caused by stale data in the cache.
 • threadbare
 • trite
  us
  Democracy is not just a slogan, a trite word to attach to any idea of which we happen to approve. Demokratia ei ole pelkkä iskusana ja kulunut sana, joka voidaan liittää mihin tahansa ajatukseen, jonka satumme hyväksymään.
 • worn
  us
  The old, worn-out liberal slogan of 'let the market function and it will solve all the problems' seems to have been resuscitated. Liberaalien vanha ja kulunut tunnuslause, jonka mukaan markkinoiden toiminta ratkaisee kaiken, on jälleen herätetty henkiin. on behalf of the ALDE Group. - Mr President, I have here a well-worn, annotated, underlined, dog-eared, tea-stained copy of the Lisbon Treaty. ALDE-ryhmän puolesta. - (EN) Arvoisa puhemies, minulla on tässä hyvin kulunut, merkintöjä täynnä ja koirankorvilla oleva, teen tahrima kopio Lissabonin sopimuksesta. However, it is of course not only a question of what happens to the material when it is worn out but also of what happens to it while it is in use. Kysymys ei kuitenkaan ole vain siitä, mitä aineelle tapahtuu, kun se on kulunut loppuun, vaan kysymys on myös siitä, mitä aineelle tapahtuu, kun se on käytössä.

Sanan kulunut määritelmät

Esimerkit

 • Kulunut aika ei ole mennyt hukkaan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja