TietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan kulut käännös suomi-englanti

 • expenses
  us
  At present, it can take a long time before expenses are reimbursed. Tällä hetkellä voi kestää kauan, ennen kuin kulut on korvattu. At present, travel and other expenses are paid out on a flat-rate basis. Tällä hetkellä matkakulut ja muut kulut korvataan kiinteämääräisinä kertakorvauksina. It must be clear in tax law that only lawful expenses may offset taxable income. Verolainsäädännössä on tehtävä selväksi se, että vain luvalliset kulut voidaan vähentää veronalaisesta tulosta.
 • outlay
  Without too much outlay, you could buy a second-hand car.
 • spend
  us
  Spending was already below 1% of GDP in the initial draft by the Commission. Jo komission alkuperäisessä esityksessä kulut olivat alle yksi prosentti bruttokansantuotteesta. Yet at the same time, the Council has agreed, in its draft budget, that spending must be kept below these same figures. Neuvosto on kuitenkin sopinut samalla talousarvioesityksessään, että kulut on pidettävä kyseisten lukujen alapuolella. While spending on this has risen in Italy, because it has now reached EUR 30 million, other countries want to reduce it. Vaikka tätä koskevat kulut ovat noussee Italiassa, koska ne ovat nyt saavuttaneet 30 miljoonaa euroa, muut maat haluavat vähentää niitä.

Sanan kulut määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja