TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitTietovisat

Sanan kuorma käännös suomi-englanti

 • load
  us
  Let me tell you this: my farm has a loading ramp the height of the lorry. Minä sanon hänelle: minun maatilallani on lastausluiska, joka on yhtä korkea kuin kuorma-auto. I feel the weight of all those motorists in Finland on my shoulders - a very heavy load indeed. Tunnen harteillani kaikkien noiden suomalaisten autoilijoiden painon - tosiaankin hyvin raskas kuorma. They can even pick up and deliver loads within a Member State other than their country of origin. Siihen voidaan lastata ja sillä voidaan kuljettaa tavaraa jopa muun kuin sen jäsenvaltion alueella, josta käsin kuorma-autoa liikennöidään.
 • burden
  us
  This is a heavy burden and calls for a review earlier than planned. Tämä on raskas taloudellinen kuorma, ja se on tarkistettava suunniteltua aiemmin. a ship of a hundred tons burdenA burden of gad steel is 120 pounds.
 • cargo
  us
 • charge
  us
  Every lorry causes 60 000 times as much damage as a car but, of course, it is not charged 60 000 times as much. Jokainen kuorma-auto aiheuttaa 60 000 kertaa enemmän vahinkoa kuin henkilöauto, mutta tietenkään se ei joudu maksamaan 60 000 kertaa enemmän. It says in the transit agreement that lorries passing through Switzerland must be charged the external costs, in particular the environmental costs. Alppien transitliikennettä koskevassa sopimuksessa mainitaan, että Sveitsin kautta ajavilta kuorma-autoilta peritään ulkoisten kustannusten lisäksi myös ympäristökustannuksia. But we can't blame the fact that we haven't got further with the railway on the heavy goods transporters and then clout them with exorbitant charges. Se, ettemme ole edistyneet rautatiekuljetusten toteuttamisessa, ei kuitenkaan saa koitua kuorma-autoyrittäjien rasitukseksi siten, että asettaisimme heille täysin ylimitoitettuja maksuja.
 • freight
  us
  A 40-tonne heavy goods lorry is fully interoperable. A freight train is not. Toisin kuin tavarajuna, 40 tonnia painava kuorma-auto on täysin yhteentoimiva. This means that we need an efficient system for monitoring and controlling freight vehicles moving within the internal market. Maantiekabotaasin vapauttamisen yhteydessä on välttämätöntä, että seurataan ja valvotaan tehokkaasti kuorma-autoja, jotka liikennöivät sisämarkkina-alueella. However, the fundamental problem is surely that there is too much freight rumbling through the Alps by road in heavy goods vehicles. Perusongelmana on kuitenkin varmasti se, että Alppien läpi johtavilla teillä kulkee liian paljon liikennettä ja raskaita kuorma-autoja.

Sanan kuorma määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja