VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiTietovisat

Sanan kustannustehokkuus käännös suomi-englanti

  • cost-efficiency
    Nonetheless, cost-efficiency is the golden rule. Kultaisena ohjenuorana on kuitenkin kustannustehokkuus. I welcome the references in the introduction to the work programme to better regulation, subsidiarity, cost-efficiency and impact assessments. Olen tyytyväinen siihen, että työohjelman johdanto-osassa mainitaan parempi lainsäädäntö, toissijaisuusperiaate, kustannustehokkuus ja vaikutustenarviointi.
  • cost efficiency
    It is important to ensure coherence, good governance, credibility and cost efficiency. On tärkeää varmistaa johdonmukaisuus, hyvä hallintotapa, uskottavuus ja kustannustehokkuus. In particular, it is important, as I have said, to ensure coherence, transparency, good governance, credibility and cost efficiency. Kuten jo totesin, erityisen tärkeää on varmistaa johdonmukaisuus, avoimuus, hyvä hallintotapa ja kustannustehokkuus. One aspect of Mr Eisma's report I find worrying, and that is the statement that the Commission should have based its strategy on a cost/benefit analysis rather than on cost efficiency. Yhtä Eisman mietinnön kohtaa pidän huolestuttavana, ja se on selitys, että komission olisi pitänyt ottaa strategiansa pohjaksi kustannushyötyanalyysi mieluummin kuin kustannustehokkuus.

Sanan kustannustehokkuus määritelmät

  • kyky tuottaa matalin tuotantokustannuksin
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja