Jääkiekon MMBlogitReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihde

Sanan kuu käännös suomi-englanti

 • Moon
  uk
  us
  If you say that direct payments are not a part of European Community law, you might just as well say the moon is blue. Jos siis sanotaan, että suorat tuet eivät ole osa Euroopan yhteisön oikeutta, voidaan yhtä hyvin sanoa, että kuu on violetti. The truth is that you cannot legislate against recessions, any more than you can legislate to order the course of the sun or the moon. Totuus on se, että taantumaa vastaan ei voi käydä lainsäädännön avulla yhtään sen paremmin kuin määrätä lainsäädännön keinoin auringon tai kuun kierrosta.
 • moon
  uk
  us
  If you say that direct payments are not a part of European Community law, you might just as well say the moon is blue. Jos siis sanotaan, että suorat tuet eivät ole osa Euroopan yhteisön oikeutta, voidaan yhtä hyvin sanoa, että kuu on violetti. The truth is that you cannot legislate against recessions, any more than you can legislate to order the course of the sun or the moon. Totuus on se, että taantumaa vastaan ei voi käydä lainsäädännön avulla yhtään sen paremmin kuin määrätä lainsäädännön keinoin auringon tai kuun kierrosta. The stargazer observed the moons of Jupiter for over a year
 • moon/translations
 • cueCue the cameraman, and action!
 • month
  uk
  us
  The Games start in less than a month. Kisat alkavat alle kuukauden päästä. One month later, where are we on this? Missä vaiheessa olemme kuukautta myöhemmin? 55% were completed within three months. 55 prosenttia saatiin päätökseen kolmen kuukauden kuluessa.
 • moon/translations
 • natural satellite
 • Quebec

Sanan kuu määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja