VaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan kuuluisa käännös suomi-englanti

 • famous
  us
  The famous step-by-step policy. Se on kuuluisa vaiheittain etenevä toimintatapamme. This is the famous 'must fit/must match' concept. Tämä on kuuluisa ”must fit, must match” -periaate. On 6 July 2002 a very famous world sporting event will start. Heinäkuun 6. päivänä 2002 käynnistyy erittäin kuuluisa urheilutapahtuma.
 • renownedAgain, it will depend on Members' discipline, something that this House is renowned for. Se taas riippuu jäsenten kurinalaisuudesta, josta tämä parlamentti on kuuluisa. This Parliament is renowned for defending human rights, a central issue in our relations with other countries. Parlamentti on kuuluisa ihmisoikeuksien puolustamisesta, joka on keskeinen aihe suhteissamme muihin maihin. Many renowned rapporteurs have already gone before him, including Edgard Faure, Schelto Patijn, Karel De Gucht and also Mr Anastassopoulos. Ennen häntä tätä asiaa on käsitellyt jo moni kuuluisa esittelijä, kuten Edgard Faure, Schelto Patijn, Karel De Gucht ja myös kollega Anastassopoulos.
 • celebrated
  us
  Was it not the celebrated Austrian Simon Wiesenthal who said: ‘Freedom is not a gift of heaven, you have to fight for it every day’? Eikö kuuluisa itävaltalainen Simon Wiesenthal nimenomaan todennut, että vapaus ei ole taivaanlahja, vaan sen puolesta on taisteltava joka päivä? She became a celebrated actress, but never won any major awards.
 • proverbialThe sum is of course absolutely ridiculous, less than the proverbial drop in a bucket! Summa on tietenkin täysin naurettava ja vielä vähemmän kuin kuuluisa pisara meressä! the proverbial smoking gunproverbial spilled milk
 • well-knownThis is a well-known saying but many appear to have forgotten it. Lause on kuuluisa, mutta monet tuntuvat unohtaneen sen. The well-known environmental principle is: the polluter pays, not: polluters pay. Kuuluisa ympäristöperiaate kuuluu "saastuttaja maksaa". Ei "saastuttajat maksavat". Again we have the well-known policy of one sauce for the goose and another for the gander. Tässä on jälleen kyseessä kuuluisa tilanne, jossa niin sanotusti pata kattilaa soimaa.

Sanan kuuluisa määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja