BlogitViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatJääkiekon MM

Sanan kykenevä käännös suomi-englanti

 • capable
  us
  The European Union is not only capable of reform: it yearns for reform. Euroopan unioni ei ole vain kykenevä muutokseen: se myös tarvitsee tätä muutosta kipeästi. That economy was to be capable of high economic growth rates and poverty reduction. Tavoitteena oli talouskasvuun ja köyhyyden vähentämiseen kykenevä talous. The horror of Auschwitz, the that demonstrated the worst that mankind is capable of. Auschwitzin, ,kauhut osoittivat, minkälaiseen pahuuteen ihmiskunta on kykenevä.
 • able
  us
  Is the Palestinian side willing and able to bring about further talks? Onko Palestiina halukas ja kykenevä käymään uusia neuvotteluja? It is therefore now up to Hamas to show that it is willing and able to join such a government. Siksi Hamasin on nyt osoitettava, että se on halukas ja kykenevä liittymään sellaiseen hallitukseen. In our view, we need to give European citizens greater security, and the European Union is ready and able to do so. Meidän näkemyksemme on, että meidän on tarjottava Euroopan kansalaisille entistä suurempi turvallisuuden tunne, ja Euroopan unioni on valmis ja kykenevä tekemään niin.
 • crafty
  us
 • up toIt is therefore now up to Hamas to show that it is willing and able to join such a government. Siksi Hamasin on nyt osoitettava, että se on halukas ja kykenevä liittymään sellaiseen hallitukseen. Go up to the counter and ask.Ive read up to chapter 5.

Sanan kykenevä määritelmät

 • sellainen, joka kykenee ''tekemään jtk''

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja