VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan kylmyys käännös suomi-englanti

 • coldness
  Your words, therefore, Commissioner Frattini, have not been very convincing, given their coldness and their lack of a full and proactive commitment to combating this scourge. Arvoisa komission jäsen, puheenne ei ole ollut kovin vakuuttava, sillä siitä kuvastuu kylmyys ja täyden ja ennakoivan sitoumuksen puute tämän vitsauksen torjumiseksi.
 • chill
  us
  The report reveals how and where the chill of the economy and the rat race can be combated with social warmth. Mietinnössä paljastetaan, miten ja missä talouden kylmyys ja elintasokilpailu voidaan voittaa sosiaalisella lämmöllä. There was a chill in the airClose the window or youll catch a chill.   I felt a chill when the wind picked up
 • cold
  uk
  us
  The deportees were transported in cattle wagons to Soviet Siberia and the far north to face hunger, cold and forced labour. Karkotetut kuljetettiin karjavaunuissa Neuvosto-Siperiaan ja kauas pohjoiseen kohtaamaan nälkä, kylmyys ja pakkotyö. This makes it necessary to also take account of the ways in which materials and packaging are affected by cold of this kind. Sen vuoksi on välttämätöntä kiinnittää huomiota myös siihen, miten tällainen kylmyys vaikuttaa materiaaleihin ja pakkauksiin. Cold or drought, sparsely-populated areas and long distances from main markets are major drawbacks that require compensation. Kylmyys tai kuivuus, harva asutus ja pitkät etäisyydet keskeisistä markkinoista ovat tekijöitä, joiden haitat on kompensoitava.
 • cold coldness

Sanan kylmyys määritelmät

Synonyymit

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja