TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan kymmenen käännös suomi-englanti

 • ten
  us
  We have ten-plus-one; or rather one-plus-ten. Maita on kymmenen plus vielä yksi. Tai pikemminkin yksi plus kymmenen. Ten years ago, there was nothing. Kymmenen vuotta sitten ei ollut mitään. Mr President, ten new countries and ten new Commissioners. Arvoisa puhemies, unionissa on kymmenen uutta valtiota ja kymmenen uutta komission jäsentä.
 • dozen
  us
  I know that a few dozen people at most will remain to vote. Tiedän, että äänestyksiin jää korkeintaan muutama kymmenen ihmistä. Over a dozen conflict situations make this humanitarian crisis even worse. Käynnissä on myös reilusti yli kymmenen konfliktitilannetta, jotka pahentavat humanitaarista kriisiä entisestään. In January of this year, a few dozen Bulgarian customs officials were arrested due to corruption. Tämän vuoden tammikuussa muutama kymmenen bulgarialaista tulliviranomaista pidätettiin korruption vuoksi.
 • ten o'clockIt is equally true, however, that a clear majority of this House voted that we should not debate or hear the explanations of vote now but at ten o'clock this evening. On kuitenkin myös totta, että parlamentin suuri enemmistö äänesti sen puolesta, että emme keskustelisi äänestysselityksistä tai kuulisi niitä nyt vaan kello kymmenen tänä iltana.
 • ten/translations

Esimerkit

 • Vastaava järjestysluku: kymmenes.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja