Nauris.fiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogit

Sanan kysymys käännös suomi-englanti

 • question
  us
  This is the central question, it is a political question. Tämä on keskeinen kysymys ja poliittinen kysymys. The issue therefore goes beyond the question of crucifixes. Siksi tämä kysymys on paljon laajempi kuin kysymys krusifikseista. I began by saying that the Czech question is also a European question. Totesin puheenvuoroni alussa, että Tšekin kysymys on myös eurooppalainen kysymys.
 • issue
  us
  The issue of Kosovar prisoners is a humanitarian issue. Kosovon vankien kysymys on humanitaarinen kysymys. Therefore this is not a national issue, but a Union issue. Tämä ei siis ole kansallinen kysymys vaan unionin kysymys. It is an intergovernmental issue and an issue for the Member States. Se on valtioiden välinen kysymys ja kysymys jäsenmaille.
 • interrogative
  us
  He took on an interrogative tone of voice
 • item
  us
  The issue of individual budget items was also raised. Myös yksittäisiä budjettikohtia koskeva kysymys otettiin esiin. It is indeed a difficult business, because we can only have three items. . - (DE) Tämä todellakin on vaikea kysymys, koska esityslistalla voi olla vain kolme aihetta. One item on the agenda for political dialogue is the question of Kabylie. Yksi kysymys poliittisen vuoropuhelun asialistalla on Kabylian tilanne.
 • query
  Allow me finally a particularly important practical query which my college Mr Watts has already mentioned. Sallikaa minulle lopuksi erittäin tärkeä käytännön kysymys, johon kollegani Watts jo viittasi. The question of radio-activity in lobsters in the Irish Sea was addressed in the reply to written query no. 0443/97 from Mrs Pollack. Kysymys Irlanninmeren hummerien radioaktiivisuuspitoisuuksista käsiteltiin vastauksena rouva Pollackin tekemään kirjalliseen tiedosteluun numero 0443/97. Just one query: on many occasions at that time we had the problem of the Palestinian Authority using money in a way that possibly conflicted with the intentions of the donors. Minulla on vain yksi kysymys: aikanaan meillä oli ongelmana usein se, että palestiinalaishallinto käytti rahaa tavalla, joka saattoi olla ristiriidassa lahjoittajien tarkoituksen kanssa.
 • wife-beating question

Sanan kysymys määritelmät

 • lause, jolla tiedustellaan jotakin ja johon odotetaan vastausta
 • ongelma, tapaus

Esimerkit

 • Kysymys on siitä, että mainitut olennaisilta osin virheellisiin tietoihin perustuvat ja oikeudellisesti hatarat perustelut osoittavat pikemminkin sen, että koko nimikirjalain kumoamishankkeen asialliset ja oikeudelliset perustelut eivät ole vakuuttavalla pohjalla. -- eduskunnan oikeuskanslerin lausunto 32/20/05
 • Kuriilien kysymys hiertää Venäjän ja Japanin välejä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja