BlogilistaReseptitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan kyvykäs käännös suomi-englanti

 • capable
  us
  Its presidency was capable, efficient, and dynamic. Luxemburg oli puheenjohtajamaana kyvykäs, tehokas ja dynaaminen. He was also very capable and effective. Hän oli myös hyvin kyvykäs ja tehokas. I welcome in particular our new Commissioner, who is very capable indeed. Olen erityisen tyytyväinen uuteen komission jäseneen, joka on todellakin erittäin kyvykäs.
 • apt
  us
  Tonight there’s a full moon, which is apt, since the election night will bring out the lunatics.a pupil apt to learnan apt scholar
 • crafty
  us
 • able
  us
  He is a pleasant and able colleague, but he is wrong about most things, and he is totally wrong in this case. Hän on mukava ja kyvykäs kollega, mutta väärässä useimmiten, ja tässä asiassa hän on täysin väärässä. But the Commission has been a willing, able and patient partner of Parliament over this programme - and quite rightly so. Komissio on ollut parlamentin yhteistyöhaluinen, kyvykäs ja maltillinen kumppani tässä ohjelmassa - ja syystäkin. Once again, the Commission can be assured that Parliament is ready, willing and able to help overcome the difficult situation we find ourselves in. Komissio voi jälleen kerran vakuuttua siitä, että parlamentti on valmis, halukas ja kyvykäs auttamaan tästä vaikeasta tilanteesta selviytymiseksi.
 • competent
  us
  He is a competent skier and an expert snowboarder.For any disagreements arising from this contract, the competent court shall be the Springfield Circuit Court.judicial authority having competent jurisdiction

Sanan kyvykäs määritelmät

 • sellainen, jolla on kyky johonkin; jonka on mahdollista tehdä jotakin
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja