VaihtoautotNauris.fiBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan kyvytön käännös suomi-englanti

 • incapable
  us
  You are allowed to be incapable, but not to be a Christian. On lupa olla kyvytön, mutta ei kristitty. Europe is as incapable of creating jobs as the British Government is of creating jobs. Eurooppa on yhtä kyvytön luomaan työpaikkoja kuin Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus. Throughout the years of your presidency, the Commission has shown itself to be incapable and lacking in autonomy. Niinä vuosina, joina olette toiminut komission puheenjohtajana, komissio on osoittautunut olevansa kyvytön ja epäitsenäinen.
 • incompetent
  It is true that we in Portugal suffer from a government which is incompetent and unable to negotiate successfully, but this does not justify all the treatment we have received. On totta, että hallituksemme on erittäin taitamaton ja kyvytön neuvottelija, mutta se ei kuitenkaan selitä kaikkea. The speeches by our colleagues give rather an image of the Commission as a political decision-making authority which is irresponsible, if not incompetent. Kollegoidemme puheenvuorot antavat komissiosta ennemminkin sellaisen kuvan, että se on vastuuttomia poliittisia päätöksiä tekevä, ei suinkaan kyvytön toimielin. Having an incompetent lawyer may be grounds for a retrial, but the lawyer in question probably doesnt know that.
 • inept
  There can be no question of admitting countries whose judicial system is corrupt or inept, or whose administrative capacity is not up to the task ahead. Sellaisten valtioiden ottaminen jäseneksi ei tule kuuloonkaan, joiden oikeusjärjestelmä on korruptoitunut tai kyvytön tai joiden hallinnolliset valmiudet eivät vastaa niiden tehtäviä. The regime that offered so much promise has become as corrupt and inept as its predecessor, in the process destroying the hopes and future of millions of Kenyans. Lupaavasta hallituksesta on tullut yhtä korruptoitunut ja kyvytön kuin edeltäjästään, ja nämä tapahtumat vievät miljoonilta kenialaisilta toivon ja tulevaisuuden.
 • unable
  us
  All too often, I have been unable to give a practical and positive answer. Aivan liian usein olen ollut kyvytön antamaan käytännön neuvoja ja myönteisiä vastauksia. Worse still, this House admits to being unable to assess the consequences of its implementation! Mikä vielä pahempaa, tämä parlamentti myöntää olevansa kyvytön arvioimaan sen täytäntöönpanon vaikutuksia. You can have all the weapons in the world, but you will be unable to defend yourself against a few people armed with box cutters. Vaikka omistaisi kaikki maailman aseet, voi olla kyvytön puolustautumaan muutamalta paperileikkurilla aseistautuneelta ihmiseltä.

Sanan kyvytön määritelmät

 • sellainen, jolla ei ole kykyä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja