BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan lähi-itä käännös suomi-englanti

  • Middle East
    These are the two options of the Middle East, a black-oriented Middle East or a peace-oriented Middle East. Nämä ovat Lähi-idän kaksi vaihtoehtoa, mustaan suuntautunut Lähi-itä tai rauhaan suuntautunut Lähi-itä. This describes the Middle East of today, the Middle East that we do not discuss. Tällainen on Lähi-itä tänä päivänä, Lähi-itä, josta ei puhuta. The Middle East is our neighbour. Lähi-itä on meidän naapurustoamme.
  • Near East
    We are almost surrounded by sources of gas: North Africa, the Near East, Central Asia and Russia. Meitä melkein ympäröivät kaasulähteet: Pohjois-Afrikka, Lähi-itä, Keski-Aasia ja Venäjä. But I thought that for us, as Europeans, the area in question was the Near East. Minä luulin, että alue on meille eurooppalaisille Lähi-itä, Oriente Próximo .

Sanan lähi-itä määritelmät

  • Lähimpänä Eurooppaa sijaitseva Aasian osa, johon lasketaan yleensä myös Egypti Afrikassa ja joskus kaikki Pohjois-Afrikan arabivaltiot

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja