ReseptitTV-ohjelmatTietovisatJääkiekon MMVaihtoautotHoroskooppiBlogitViihde

Sanan läpäistä käännös suomi-englanti

 • pass
  us
  Future legislation should always pass the test of being easily understood and transparent in purpose and effect. Tulevan lainsäädännön pitäisi aina läpäistä testi siitä, että se on helppo ymmärtää ja sen tarkoitus ja vaikutus ovat selviä. The SWIFT agreement is a kind of democratic test that we are all duty-bound to pass for the good of our fellow citizens. SWIFT-sopimus on eräänlainen demokratian testi, joka meillä kaikilla on velvollisuus läpäistä kansalaistemme edun vuoksi. I understand that for Hungarians living in Latvia, it is nearly impossible to pass the so-called citizenship exams, despite the fact that they have been educated there. Käsittääkseni Latviassa elävien unkarilaisten on lähes mahdotonta läpäistä niin sanottuja kansalaisuuskokeita siitä huolimatta, että he ovat saaneet koulutuksensa kyseisessä maassa.
 • hold upHold up a minute. I want to check something.Ive got to be to work now. Why are you holding me up?What is holding up traffic?
 • hole
  us
  Her stocking has a hole in itThere’s a hole in my bucketThe second hole today cost me three strokes over par
 • penetrate
  us
  Due to its kinetic energy, even a very small calibre missile can therefore penetrate a tank's armour plating. Kineettisen energiansa vuoksi hyvinkin pienen kaliiberin ammus voi läpäistä panssariajoneuvon panssarikilven. Light penetrates darkness.I could not penetrate Burkes opaque rhetoric.
 • through
  us
  This depleted uranium is used in bombs because it is very dense and highly penetrating; it can blast through floors, tank armouring and so on. Köyhdytettyä uraania käytetään pommeissa, koska se on erittäin tiivistä ja läpäisevää; se voi läpäistä esimerkiksi lattian tai panssarivaunun. The first relates to the importance of proportional representation as a common electoral system. This importance must also filter through to national parliaments on the basis of the Amsterdam Treaty. Ensimmäinen kohta on suhteellisen vaalitavan merkitys yhteisenä vaalijärjestelmänä, mutta Amsterdamin sopimuksen mukaan tämän merkityksen täytyy läpäistä myös kansalliset parlamentit. I went through the window

Sanan läpäistä määritelmät

Esimerkit

 • Auringon valo läpäisee ohuet verhot
 • ~ sokkelo
 • Neula läpäisi ihon.
 • ~ tentti
 • ~ autokatsastus
 • ~ turvatarkastus

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja