ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatViihde

Sanan laastari käännös suomi-englanti

 • band-aidThis legislation is just a Band-Aid in terms of the necessity out there. Tämä lainsäädäntö on vain laastari, kun ajatellaan kentällä vallitsevaa tarvetta. I ask the House to remember that state aid, in this context, is rather like a Band-Aid or a sticking plaster being applied to a gaping wound. Pyydän parlamenttia muistamaan, että valtiontuki on tässä yhteydessä kuten ammottavaan haavaan laitettava laastari. As a school nurse, Pat was used to bandaiding lots of scraped knees and elbows.
 • adhesive bandage
 • bandagethis new healthcare proposal merely applies a bandage to the current medical crisis
 • bandaid
 • patch
  us
  We do not think that the derogation is a good idea, because it is only a temporary solution which, as it were, merely patches up the problem in the hope that better days will come. Poikkeuslupa ei vaikuta meistä hyvältä ajatukselta, sillä kyseessä olisi vain väliaikainen ratkaisu, jolla ikään kuin tyydyttäisiin laittamaan laastari ongelman päälle parempia aikoja odoteltaessa. His sleeves had patches on the elbows where different fabric had been sewn on to replace material that had worn away.I cant afford to replace the roof, which is what it really needs. Ill have the roofer apply a patch.
 • plaster
  us
  It is as much use as a plaster on a wooden leg. Se on yhtä hyödyllinen kuin laastari puujalassa. The proposals made by the Sainjon report are like putting a wooden leg in plaster. Sainjonin mietinnön ehdotukset ovat pelkkä laastari puujalassa. The EUR 280 million milk fund announced yesterday is welcome but is merely a sticking plaster over a much wider problem. Eilen ilmoitettu 280 miljoonan euron maitorahasto on tervetullut, mutta se on vain laastari paljon laajempaa ongelmaan.
 • sticking plasterThe EUR 280 million milk fund announced yesterday is welcome but is merely a sticking plaster over a much wider problem. Eilen ilmoitettu 280 miljoonan euron maitorahasto on tervetullut, mutta se on vain laastari paljon laajempaa ongelmaan. I ask the House to remember that state aid, in this context, is rather like a Band-Aid or a sticking plaster being applied to a gaping wound. Pyydän parlamenttia muistamaan, että valtiontuki on tässä yhteydessä kuten ammottavaan haavaan laitettava laastari. The agreement reached is a sticking plaster on future trade relations with China and European industry must find a way to compete with low-cost competitors. Nyt tehty sopimus on vain laastari tulevaisuuden kauppasuhteissa Kiinaan, ja eurooppalaisen teollisuuden on keksittävä tapa kilpailla halvempien kilpailijoiden kanssa.

Sanan laastari määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja