HoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan laboratorio käännös suomi-englanti

  • laboratory
    us
    Accreditation of forensic laboratory activities ( Rikosteknisten laboratorioiden toiminnan akkreditointi ( They were not working in laboratory conditions. He eivät työskentele laboratorio-olosuhteissa. The laboratory has been scattered to the four winds. Laboratorio on hajonnut eri suuntiin.
  • lab
    If there is no valid lab analysis and no detection methods available then the pesticides have to be taken off the market. Jos hyväksyttäviä laboratorioanalyysejä ei ole tehty ja jos jäämien havaitsemismenetelmiä ei ole, kasvinsuojeluaineet on vedettävä pois markkinoilta. Money is tight and funds must get rapidly to the scientists in the lab, and not just to those who fill in the forms and check the accounts. Raha on tiukassa, ja varat on saatava nopeasti tutkijoille laboratorioon eikä vain niille, jotka täyttävät lomakkeita ja tarkastavat tilejä. We would also argue in favour of transparency and clarity in respect of the numbers of animals and types of tests carried out by research labs. Kannatamme myös avoimuutta ja selkeyttä siinä, kuinka paljon eläimiä tutkimuslaboratoriot käyttävät eläinkokeissaan ja minkätyyppisiä kokeita niillä suoritetaan.

Sanan laboratorio määritelmät

  • kokeellisiin tutkimuksiin käytetty tila, sellaisia tutkimuksia tekevä laitos tai osasto tai eräiden korkeakoulujen toimintayksikkö

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja