Nauris.fiReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan laillinen käännös suomi-englanti

 • legal
  us
  Legal and illegal migration are connected. Laillinen ja laiton siirtolaisuus ovat yhteydessä toisiinsa. We are, however, only interested in legal residence and legal employment. Meitä kiinnostavat kuitenkin vain laillinen oleskelu ja laillinen työnteko. Is this new government legal or not? Onko tämä uusi hallitus laillinen vai ei?
 • lawful
  The postponement adopted is not lawful. Tehty lykkäys ei ole laillinen. Is the Danish constitution lawful or unlawful? Onko Tanskan perutuslaki laillinen vai laiton? Mr Maaten was right in saying that a tobacco advertising ban works and is lawful. Jäsen Maaten oli oikeassa todetessaan, että tupakkamainontakielto toimii ja on laillinen.
 • legitimate
  This is a legitimate method of communicating in Europe; legitimate because it is democratic. Tämä on laillinen viestintämenetelmä Euroopassa – laillinen siksi, että se on demokraattinen. Only legitimate defence can justify having recourse to arms. Ainoastaan laillinen puolustautuminen antaa oikeutuksen aseisiin tarttumiseen. As he said, their protest is legitimate. Kuten Wurtz sanoi, mielenosoitus oli täysin laillinen.
 • rightful
 • available
  us
  We have an available candidate.The list shows the available products in the store.This is an available plea.
 • legit
  And only states legitimately have security policies and military capabilities. On kuitenkin niin, että ainoastaan valtioilla on laillinen oikeus turvallisuuspolitiikkaan ja sotilaallisiin valmiuksiin. The process of preparing and adopting the new constitution was hardly legitimate. Uuden perustuslain valmistelu- ja hyväksyntäprosessi oli tuskin laillinen. The SOFA negotiations that are currently taking place in Prague are a legitimate right of the Czech Republic. SOFA-neuvottelut, joita käydään tällä hetkellä Prahassa, ovat Tšekin tasavallan laillinen oikeus.
 • licit
  us
  Licit cultivation would add to illicit cultivation, not replace it. Laillinen viljely ei korvaisi laitonta, vaan se vain täydentäisi sitä.
 • vested
  The Pope, vested in mitre and cope, is greeted by a newly created Cardinal.
 • warranted
  Under the circumstances, his outburst was not warranted.

Sanan laillinen määritelmät

 • sellainen, joka perustuu voimassa olevaan lakiin, lainmukainen

Esimerkit

 • laillinen siirto
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja