TietovisatNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan laillinen käännös suomi-englanti

 • legal
  us
  We are, however, only interested in legal residence and legal employment. Meitä kiinnostavat kuitenkin vain laillinen oleskelu ja laillinen työnteko. Legal and illegal migration are connected. Laillinen ja laiton siirtolaisuus ovat yhteydessä toisiinsa. Does it not, in fact, extend to the legal arms trade? Eikö myös laillinen asekauppa ole perusteetonta?
 • lawful
  The postponement adopted is not lawful. Tehty lykkäys ei ole laillinen. Is the Danish constitution lawful or unlawful? Onko Tanskan perutuslaki laillinen vai laiton? Land reforms can be introduced through legal channels by a lawful government, and a lawful government comes to power after normal elections. Laillinen hallitus voi toteuttaa maareformin laillisesti ja laillinen hallitus voi tulla valtaan normaalien vaalien jälkeen.
 • legitimate
  This is a legitimate method of communicating in Europe; legitimate because it is democratic. Tämä on laillinen viestintämenetelmä Euroopassa – laillinen siksi, että se on demokraattinen. The EU is anti-democratic and undemocratic and is not a legitimate guardian of anyone's rights. EU:n on demokratian vastainen ja epädemokraattinen, eikä se ole kenenkään oikeuksien laillinen valvoja. The process of preparing and adopting the new constitution was hardly legitimate. Uuden perustuslain valmistelu- ja hyväksyntäprosessi oli tuskin laillinen.
 • licit
  us
  Licit cultivation would add to illicit cultivation, not replace it. Laillinen viljely ei korvaisi laitonta, vaan se vain täydentäisi sitä.
 • rightful

Sanan laillinen määritelmät

 • sellainen, joka perustuu voimassa olevaan lakiin, lainmukainen

Esimerkit

 • laillinen siirto
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja