ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeTietovisat

Sanan laillinen käännös suomi-englanti

 • legal
  us
  Legal and illegal migration are connected. Laillinen ja laiton siirtolaisuus ovat yhteydessä toisiinsa. We are, however, only interested in legal residence and legal employment. Meitä kiinnostavat kuitenkin vain laillinen oleskelu ja laillinen työnteko. Is this new government legal or not? Onko tämä uusi hallitus laillinen vai ei?
 • lawfulThe postponement adopted is not lawful. Tehty lykkäys ei ole laillinen. Is the Danish constitution lawful or unlawful? Onko Tanskan perutuslaki laillinen vai laiton? Mr Maaten was right in saying that a tobacco advertising ban works and is lawful. Jäsen Maaten oli oikeassa todetessaan, että tupakkamainontakielto toimii ja on laillinen.
 • legitimateThis is a legitimate method of communicating in Europe; legitimate because it is democratic. Tämä on laillinen viestintämenetelmä Euroopassa – laillinen siksi, että se on demokraattinen. Only legitimate defence can justify having recourse to arms. Ainoastaan laillinen puolustautuminen antaa oikeutuksen aseisiin tarttumiseen. As he said, their protest is legitimate. Kuten Wurtz sanoi, mielenosoitus oli täysin laillinen.
 • licit
  us
  Licit cultivation would add to illicit cultivation, not replace it. Laillinen viljely ei korvaisi laitonta, vaan se vain täydentäisi sitä.
 • rightful

Sanan laillinen määritelmät

 • sellainen, joka perustuu voimassa olevaan lakiin, lainmukainen

Esimerkit

 • laillinen siirto

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja