Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan laiminlyöty käännös suomi-englanti

  • neglected
    us
    This issue has been somewhat neglected. Tätä asiaa on jokseenkin laiminlyöty. . Mental health has for too long been ignored and neglected. Mielenterveyttä on aivan liian pitkään laiminlyöty ja hoidettu huonosti. Africa's parliaments have tended to be neglected institutions. Afrikan parlamentteja on pitkään laiminlyöty.
  • disregarded
    That has never happened yet, and in every important agreement of recent times the principle has been systematically and criminally disregarded. Tätä ei ole vielä koskaan tapahtunut ja tätä on laiminlyöty kaikissa viimeaikaisissa tärkeissä sopimuksissa järjestelmällisesti ja rangaistavalla tavalla. It is now for us to determine whether these conditions have been complied with or disregarded, and the relevant evidence needs to be forthcoming as a matter of urgency. Meidän pitää nyt selvittää, onko näitä edellytyksiä noudatettu vai laiminlyöty, ja asiaan liittyvät todisteet on selvitettävä kiireesti. The 2003 agreements have therefore been completely disregarded, and the balance that was struck is being called into question before the 2008-2009 revision period is even looked at. Vuonna 2003 tehtyjen sopimusten noudattaminen on näin ollen kokonaan laiminlyöty ja saavutettu tasapaino vaarannetaan jo ennen kuin vuosien 2008–2009 uudelleentarkastelujaksoa on edes käsitelty.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja