BlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatReseptit

Sanan laiton käännös suomi-englanti

 • illegal
  If that person applies for asylum on entry he is not illegal. Jos tällainen henkilö hakee turvapaikkaa saapuessaan unioniin, hän ei ole laiton. Perhaps, as I said before, we are too fixated on the word 'illegal'. Kuten jo totesin, takerrumme ehkä liikaa sanaan "laiton". The fifth theme is illegal immigration. Viides aihe on laiton maahanmuutto.
 • lawless
  us
  In fact, the prisoners remain in a ‘lawless’ situation. Vankien tilanne on itse asiassa "laiton". Madagascar has become a lawless state in which an illegal regime is allowing the country to be plundered and engulfed in chaos. Madagaskarista on tullut laeista piittaamaton valtio, jossa laiton hallintojärjestelmä sallii valtion ryöstämisen ja vajoamisen kaaokseen. Zimbabwe is a lawless, economically impoverished country governed by a dictatorial old ruler who has completely lost contact with reality and with his own people. Zimbabwe on laiton, taloudellisesti köyhä maa, jota johtaa itsevaltainen vanha hallitsija, joka on menettänyt täysin kosketuksen todellisuuteen ja omaan kansaansa.
 • illicit
  The illicit trafficking and transfer of young players across borders is a worrying issue. Nuorilla pelaajilla käytävä laiton kauppa ja laiton siirtäminen rajojen yli ovat huolestuttava ongelma. Illegal, illicit and undeclared fishing is a daily reality in Portugal. Portugalissa laiton, luvaton ja ilmoittamatta jätetty kalastus on jokapäiväistä. Illicit drug use and trafficking are worldwide problems that threaten health and social stability. Laiton huumausaineiden käyttö ja salakuljetus ovat maailmanlaajuisia ongelmia, jotka vaarantavat terveyden ja yhteiskunnan vakauden.
 • unlawful
  The report records both unlawful funding of the militia and unlawful exploitation of gold, diamonds, oil and coltan. Raportissa tuodaan esille sekä miliisin laiton rahoittaminen että kullan, timantin, öljyn ja kolumbiitti-tantaliitin laiton hyödyntäminen. Is the Danish constitution lawful or unlawful? Onko Tanskan perutuslaki laillinen vai laiton? Subject: New unlawful aid granted to Olympic Airways Aihe: Olympic Airways -lentoyhtiölle myönnetty uusi laiton tuki
 • bootleg
  Instead, this group includes brandy, whisky, rum, aquavit, and could easily also include our bootleg or moonshine vodka. Sen sijaan kyseiseen luokkaan sisällytetään brandy, viski, rommi, ja akvaviitti, ja siihen voitaisiin yhtä vaivattomasti liittää myös laiton vodka tai kotipolttoinen vodka.
 • extralegal
 • foul
  us
  This cloth is too foul to use as a dusterHis foul hands got dirt all over the kitchenThe air was so foul nobody could breathe
 • foul ball
  Its a foul ball, up four rows of seats.
 • illegitimate
  Not everything that is illegal is also illegitimate. Eikä kaikki laiton ole aina moraalisesti väärin. The WTO, like the IMF, is an illegitimate, anti-democratic and dangerous organisation as far as the people's interests are concerned. Maailman kauppajärjestö on Kansainvälisen valuuttarahaston tavoin laiton, epädemokraattinen ja vaarallinen järjestö, kun ihmisten edut ovat kyseessä. So the Constitution, despite its rejection in two referendums, is undemocratic, cowardly and illegitimate. Näin ollen kahdessa kansanäänestyksessä hylätty perustuslaki on epädemokraattinen, halpamainen ja laiton.

Sanan laiton määritelmät

Esimerkit

 • Laiton lyönti.
 • Laiton vihelletään heti sen synnyttyä. Laittoman jälkeen peliä ei katkaista, vaikka etenijä olisikin edennyt, muuta kuin siinä tapauksessa, että laiton vihellys on myöhästynyt. (Pesäpallotuomarin uusi ohjekirja

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja