VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan leima käännös suomi-englanti

 • seal
  us
  The seals in the harbor looked better than they smelledTheyre organizing a protest against sealingThe front of the podium bore the presidential seal
 • stamp
  uk
  us
  This would be a gesture for peace and what gesture could better stamp Europe’s identity on the world stage? Mikä olisi parempi tapa lyödä eurooppalainen leima maailman tapahtumiin kuin tämä rauhan ele? The general public has been given the impression that if a regulation has an FSA stamp on it it cannot go wrong. Suuren yleisön on annettu ymmärtää, että jos säännöksessä on FSA:n leima, se ei voi mennä vikaan. This would have resulted in a stamp being placed in his passport showing that he had been refused entry to the EU. Tämä johtaisi siihen, että hänen passiinsa lyödään leima, josta käy ilmi, että häneltä on evätty pääsy EU:n alueelle.
 • label
  us
  Unencumbered by any stain or label of colonialism, they can and will exploit natural resources in Africa. Koska Kiinaa ei rasita mikään kolonialismin tahra tai leima, se voi hyödyntää Afrikan luonnonvaroja ja niin se tekeekin. I do not, however, accept that label with regard to this report; as the essence of this report is a rational recommendation, an evaluation. En kuitenkaan hyväksy, että tähän mietintöön lyödään samanlainen leima, sillä sen ytimenä on järkiperäinen suositus, arviointi. I say to my colleague, Mrs Palacio Vallelersundi, that it is a label she should accept with pleasure and a badge which she should wear with pride. Sanon kollegalleni jäsen Palacio Vallelersundille, että se on leima, joka hänen pitäisi hyväksyä mielihyvin, ja tunnus, jota hänen pitäisi kantaa ylpeänä.

Sanan leima määritelmät

 • musteeseen kastetulla muotilla painettu jälki; voidaan käyttää mm. varmentamaan asiakirjan alkuperäisyyttä tai koristeena

Esimerkit

 • Eskolla on epäonnistujan leima, koska hän mokasi ensimmäisen projektinsa niin pahasti.
 • käyttää leimalla
 • Autoa myydessä tuore leima voi olla myyntivaltti. (aamulehti.fi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja