VaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan liikevaihto käännös suomi-englanti

 • turnover
  us
  It has a healthy EUR 95 billion turnover. Sillä on vahva 95 miljardin euron liikevaihto. A wine grower’s annual turnover is EUR 20 000. Viininviljelijän vuotuinen liikevaihto on 20 000 euroa. In 2003, this sector generated a turnover of EUR 654 billion. Vuonna 2003 alan liikevaihto oli 654 miljardia euroa.
 • business
  us
  It is an important sector in terms of volume of business, the number of workers, its distribution in various European countries and its particular concentration in certain regions. Ala on merkittävä, sillä liikevaihto on suuri, työntekijöitä on paljon, se on jakautunut useisiin Euroopan maihin ja se on keskittynyt erityisesti tietyille alueille. Their turnover could increase if we were at last to create a Community patent, thus preventing cheap counterfeit products from squeezing out intellectual property produced by small businesses. Niiden liikevaihto voisi kasvaa, jos viimeinkin perustaisimme yhteisöpatentin ja estäisimme siten pienyritysten tuottaman henkisen omaisuuden kuristumisen halpojen väärennettyjen tuotteiden takia. I was left my fathers business
 • net revenue
 • revenue
  us
  The timber industry provides a total of 2 million jobs, mainly in SMEs, and creates revenue of EUR 300 billion. Puuteollisuuden työpaikkojen lukumäärä on yhteensä kaksi miljoonaa, joista suurin osa on pk-yrityksissä, ja alan liikevaihto on 300 miljardia euroa.
 • sales
  us
  As has been said, it represents a turnover of more than EUR 35 billion and more than 350 000 jobs among sales, distribution and transport. Kuten on mainittu, alan liikevaihto on yli 35 miljardia euroa ja alalla on yli 350 000 työpaikkaa myynnissä, jakelussa ja kuljetuksessa. Hes likable and motivated: perfect for a career in salesWe have a sales training program beginning this Monday

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja