ViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan liikkua käännös suomi-englanti

 • move
  us
  She is not yet free, however, and cannot move about freely. Hän ei kuitenkaan ole vapaa tai voi liikkua vapaasti.I very much hope that we can move gradually in that direction. Toivon todella, että voimme asteittain liikkua siihen suuntaan. Another element that should move freely but steadily is capital. Myös pääoman pitäisi liikkua vapaasti, mutta vakaasti.
 • stir
  us
  But since 2 May, things have begun to stir and even actually to move. Tilanne on 2. toukokuuta lähtien alkanut nytkähdellä, jopa liikkua eteenpäin. She stirred the pudding with a spoonWould you please stand here and stir this pot so that the chocolate doesnt burn?
 • get awayGet away from the edge of the cliff!Get away from me!Surround the bank! Dont let the robber get away!
 • pass
  us
  They passed from room to roomYou will pass a house on your rightThe waiter passed biscuits and cheese
 • travel
  us
  Clearly, it is important to ensure trains can travel freely across all Member States. On tietenkin tärkeää varmistaa, että junat voivat liikkua vapaasti kaikkien jäsenvaltioiden kautta. The ability and the right of people with reduced mobility to travel are now much better regulated. Liikuntaesteisten henkilöiden kykyä ja oikeutta liikkua säännellään nyt paljon paremmin. From my own experience I know how dangerous it is just to travel from one place to another in this territory. Tiedän omasta kokemuksestani, kuinka vaarallista on liikkua yksin tuolla alueella.
 • walk
  uk
  us
  This entails reception and a document entitling them to walk around freely. Se tarkoittaa majoitusta ja henkilöllisyyspapereita, jotta he voivat liikkua vapaasti. Once in the building, people are freely able to walk around and have unrestricted access to private offices. Parlamenttirakennuksen sisällä ihmiset voivat vapaasti liikkua joka puolella, ja heillä on vapaa pääsy yksityisiin työhuoneisiin. Mr Mugabe cannot and will not be remembered in Africa unless he gives his countrymen a chance to breathe, walk without fear and seek opportunities to enhance their quality of life. Mugabea ei voida eikä häntä aiota muistella Afrikassa, jos hän ei anna maanmiehilleen hengähdystaukoa, oikeutta liikkua rauhassa ja oikeutta pyrkiä parantamaan elämänlaatuaan.
 • work
  uk
  us
  Only those who work illegally have achieved mobility. Vain laitonta työtä tekevät voivat liikkua vapaasti. This is what enables EU citizens to move, reside and work without obstruction. Juuri sen ansiosta unionin kansalaiset voivat liikkua, sijoittautua ja työskennellä esteettä. I would like to see a Europe where all citizens can live, work and circulate freely. Toiveenani on Euroopan unioni, jossa kaikki kansalaiset voivat elää, työskennellä ja liikkua vapaasti.

Sanan liikkua määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja