VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan liitto käännös suomi-englanti

 • union
  us
  It is a union of shared destiny. Se on liitto, jolla on yhteinen kohtalo. What we are lacking is a social union. Meiltä puuttuu nimenomaan sosiaalinen liitto. It must move towards a social union at the same time. Siitä on kehityttävä myös sosiaalinen liitto.
 • alliance
  However, an alliance means equality and there can therefore only be a true alliance where relations are set on an equal footing. Liitto kuitenkin tarkoittaa yhdenvertaisuutta, ja siksi todellinen liitto on mahdollinen vain, jos suhteiden perusta on yhdenvertainen. I believe that the alliance they have formed is an unnatural one. Mielestäni niiden solmima liitto on luonnoton. Regarding openness, the presidency and Parliament are in alliance. Avoimuudessa puheenjohtajavaltiolla ja parlamentilla on liitto.
 • league
  us
  Since then, the National League for Democracy has been banned. Sittemmin myös Kansallinen demokraattinen liitto on kielletty. The League of Polish Families and the Independence and Democracy Group will vote against the report. Puolalaisten perheiden liitto ja Itsenäisyys/demokratia-ryhmä äänestävät mietintöä vastaan. Opposition groups, including the National League for Democracy, acknowledge and welcome the continued political and practical support of the European Union. Oppositioryhmät, kuten Kansallinen demokraattinen liitto, tiedostavat ja ottavat mielellään vastaan Euroopan unionin jatkuvan poliittisen ja käytännön tuen.
 • affiliation
 • confederation
  The confederation of German lawyers has an entirely different view of the matter. Saksan tuomarien liitto on asiasta aivan toista mieltä. A year ago, the European Confederation of the Footwear Industry presented a complaint about dumping practices in the leather footwear sector. Euroopan jalkineteollisuuden liitto CEC teki vuosi sitten valituksen nahkajalkinealan polkumyyntikäytännöistä. The International Confederation of Free Trade Unions called for economic sanctions against Burma. Vapaiden ammattiyhdistysten kansainvälinen liitto on kehottanut ottamaan käyttöön Burman vastaisia talouspakotteita.
 • congress
  us
  The National Congress of American Indians
 • covenant
  us
  A contract is like a deal; a covenant is like a marriage. Sopimus on vain sovittu asia, ja liitto on kuin avioliitto. What covenant does is to get us to think about reciprocity. Liitto saa meidät ajattelemaan vastavuoroisuutta. Covenant restores the language of cooperation to a world of competition. Liitto palauttaa yhteistyön kielen kilpailua täynnä olevaan maailmaan.
 • federation
  us
  A federation of national states is a federal state. Kansallisvaltioista muodostuva liittovaltio on valtio eikä liitto. The EU is thus no longer a federation of states, which is what we believe it should be, but a federal state. EU ei siis ole enää valtioiden muodostama liitto, jollainen sen meidän mielestämme pitäisi olla, vaan liittovaltio. In Scotland, the Scottish Fishermen's Federation and the WWF have joined forces and suggested a better way of working. Skotlantilaisten kalastajien liitto ja WWF ovat yhdistäneet Skotlannissa voimansa ja ehdottaneet parempaa työskentelytapaa.
 • labor union
 • syndicate
  a gambling syndicate
 • trade union
  uk
  The International Confederation of Free Trade Unions called for economic sanctions against Burma. Vapaiden ammattiyhdistysten kansainvälinen liitto on kehottanut ottamaan käyttöön Burman vastaisia talouspakotteita. As part of this process, the International Convention of Free Trade Unions’ reports on core labour standards are prepared ahead of each trade policy review. Osana tätä prosessia Vapaiden ammattiyhdistysten kansainvälinen liitto laatii keskeisiä työnormeja koskevat raportit ennen kutakin kauppapoliittista maatutkintaa. The company had recourse to the authorities, and the Labour Market Tribunal, on which the union sits, obviously adopted a position in favour of the trade union movement. Yhtiö turvautui viranomaisiin, ja työmarkkinatuomioistuin, jossa liitto on edustettuna, otti ammattiyhdistysliikettä puoltavan kannan.
 • trade union, labor union

Sanan liitto määritelmät

Esimerkit

 • Vanha liitto oli tekojen liitto vain ajalliseksi siunaukseksi, mutta uusi liitto oli ja on pelastukseksi kaikille Jumalan valituille sekä vanhan että uuden liiton aikaan.

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja