ReseptitTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan liittyvä käännös suomi-englanti

 • related
  us
  Again, this is a related topic. Siinä on jälleen yksi tähän liittyvä aihe. This is mainly an ageing-related issue, but not simply an ageing-related issue. Tämä on pääosin ikääntymiseen liittyvä asia, mutta se ei ole yksinkertaisesti ikääntymiseen liittyvä asia. Nuclear sector-related activities for third countries Ydinalaan liittyvä toiminta kolmansissa maissa
 • affiliated
  us
  We are not affiliated with any commercial publisher
 • associated
  us
  Consequently, the associated research fully deserves the proposed funding. Näin ollen aiheeseen liittyvä tutkimus ansaitsee täysin ehdotetun rahoituksen. The central topics will be CO2 emissions and the associated climate change. Keskeisenä aiheena ovat hiilidioksidipäästöt ja päästöihin liittyvä ilmastonmuutos. What is more, in Europe we have the excellent ECHR and the Court associated with it. Sitä paitsi meillä on Euroopassa erinomainen Euroopan ihmisoikeussopimus ja siihen liittyvä tuomioistuin.
 • attendant
  us
  Indeed, the Annan plan authorised the Turkish invasion of 1974, as well as the attendant war crimes. Annanin suunnitelmassa itse asiassa oikeutettiin Turkin miehitys vuonna 1974 sekä siihen liittyvä sotarikokset. At last there will be an internal market for gas with the attendant market functioning and natural competition. Lopultakin saadaan aikaan maakaasun sisämarkkinat ja niihin liittyvä markkinatoiminta ja luonnollisesti kilpailu. The attendant system, however, is very different from what one would expect from a civilised and leading industrial nation. Tähän liittyvä järjestelmä on kuitenkin hyvin toisenlainen kuin sivistysvaltiossa ja johtavassa teollisuusmaassa odottaisi.
 • contiguous
  us
  the forty-eight contiguous states
 • involved
  us
  A further problem is the service charge involved in outsourcing. Myös ulkoistamiseen liittyvä palvelumaksu on ongelmallinen. Here, the only risk involved in democracy is the risk taken in elections. Tässä mielessä ainoa demokratiaan liittyvä riski on vaaleja koskeva riski. The work programme involved is demanding and Parliament is ready to carry it through. Tähän liittyvä työohjelma on vaativa, ja parlamentti on valmis toteuttamaan sen.
 • pertaining to

Sanan liittyvä määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja