VaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptit

Sanan loistokas käännös suomi-englanti

 • glamorous
 • glorious
  us
  Mr President, Iran is a great country with a glorious past. Arvoisa puhemies, Iran on suuri maa, jolla on loistokas menneisyys. What the Council adopted in June, I have to say, is by no means a glorious chapter in the history of Europe's social model. Minun on sanottava, että se, mitä neuvosto hyväksyi kesäkuussa, ei ole mitenkään loistokas luku eurooppalaisen sosiaalimallin historiassa. Its glorious history, architecture, and the remarkable character of its people create a unique atmosphere. Millions of foreign visitors come and enjoy it every year. Sen loistokas historia, arkkitehtuuri ja sen ainutlaatuinen kansanluonne luovat jäljittelemättömän ilmapiirin, josta miljoonat ulkomaalaiset vierailijat nauttivat joka vuosi.
 • splendid
  us
  The splendid new building we are now in and the size of the benches in this hemicycle are a tangible manifestation of the historical changes that our continent has undergone. Loistokas uusi rakennus, jossa nyt olemme, ja sen puoliympyrän muotoon sijoitettujen istuinten määrä ovat konkreettinen osoitus maanosamme läpikäymistä historiallisista muutoksista.a splendid suna splendid palace

Sanan loistokas määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja