HoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatNauris.fiReseptitTietovisat

Sanan lopputulos käännös suomi-englanti

 • bottom line
  The bottom line is that there simply are not enough hours in the day to finish all there is to do.
 • conclusion
  us
  That may well be this evening's conclusion. Se voi olla hyvinkin tämän illan lopputulos. In conclusion, I think this is a good result. Tiivistetysti todettuna, tämä on mielestäni hyvä lopputulos. As we all know, that was not a foregone conclusion. Kuten me kaikki tiedämme, lopputulos ei ollut itsestäänselvyys.
 • end result
  The end result will be exactly the same. Lopputulos tulee lopulta olemaan aivan sama. The end result is always the same: nothing is done. Lopputulos on aina sama: ei mitään valmista. The end result itself is, I believe, a balanced one. Itse lopputulos on mielestäni tasapainoinen.
 • issue
  us
  That can certainly be a thorny issue, and what comes out at the end is not always rigorous. Tämä voi todella olla hankala asia, eikä lopputulos ole aina täsmällinen. The technique minimizes the issue of blood from the incision.He died lawyered up.
 • outcome
  That is not an acceptable outcome. Tämä ei ole hyväksyttävä lopputulos. That is a very satisfactory outcome. Se on erittäin tyydyttävä lopputulos. We think that is an excellent outcome. Mielestämme se on erinomainen lopputulos.
 • upshot
  us
  And what is the upshot of all this bloodshed? Mikä oli tämän kaiken verenvuodatuksen lopputulos? The upshot of this situation is that border checks are still carried out along the borders of these countries. Lopputulos on se, että rajatarkastuksia tehdään yhä näiden maiden rajoilla. The upshot is that this system in effect no longer sets any limits on transit traffic through Austria and is quite simply pointless. Lopputulos on, että tämä järjestelmä ei itse asiassa enää rajoita millään tavalla Itävallan läpi kulkevaa kauttakulkuliikennettä ja on siten täysin hyödytön.

Sanan lopputulos määritelmät

Esimerkit

 • rynnäkön traaginen lopputulos
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja