HoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatNauris.fi

Sanan lopullinen käännös suomi-englanti

 • final
  us
  Consumer rights (final vote) ( Kuluttajan oikeudet (lopullinen äänestys) ( Luckily, the final report is a good one. Lopullinen mietintö on onneksi hyvä. What was their final destination? Mikä oli eläinten lopullinen määränpää?
 • definitive
  The definitive ban on using oestradiol stands to reason. Estradiolin käytön lopullinen kielto on itsestään selvä. Finally, there is the definitive VAT system. Lopuksi lopullinen alv-järjestelmä. The Commission proposal is not a definitive solution. Komission ehdotus ei ole lopullinen ratkaisu.
 • net
  us
  The total net income received by Danish agriculture was only a fraction of the direct EC subsidy. Tanskan maatalouden saama lopullinen nettotulo oli vain osa EU:n suorasta tuesta. Indeed, it has said that the net effect of the measures would be beneficial to the European economy as a whole. Ne ovat sanoneet, että toimenpiteiden lopullinen vaikutus hyödyttäisi Euroopan taloutta kokonaisuutena. Nevertheless, it should be pointed out that the establishment of a network of contact points cannot be an end in itself. On kuitenkin korostettava, että yhteyspisteiden verkoston perustaminen ei sinällään voi olla lopullinen tavoite.
 • peremptory
  us
 • conclusive
  We believe that while geographical origin is important, it is certainly not the conclusive or definitive factor. Uskomme, että vaikka maantieteellinen alkuperä on tärkeä tekijä, se ei varmastikaan ole lopullinen tai ratkaiseva tekijä. If the vote tomorrow is satisfactory, it will mean that one stage has been won, but it will not be a conclusive victory. Jos huominen äänestys on tyydyttävä, se tarkoittaa, että yksi vaihe on voitettu mutta voitto ei ole lopullinen. The set of premises of a valid argument is conclusive in the sense that no further evidence could possibly be added to the set of premises which would make the argument invalid.
 • decisive
  I hope it will be final, decisive and correct. Toivon, että se on lopullinen, ratkaiseva ja oikea. A decisive battle is fatal for one sides war chancesA decisive vote
 • eventual
  That is an eventual aim that I support. Se on lopullinen päämäärä, jota tuen. The eventual solution to the Chinese challenge is to be found not in China, but in Africa itself. Lopullinen ratkaisu Kiinan haasteeseen kun ei ole Kiinassa. Se on Afrikassa itsessään. This is something we welcome, and we hope that the final text will eventually reflect this proposal. Tämä on mielestämme suotavaa, ja toivomme, että myös lopullinen teksti vastaa tältä osin ehdotusta.
 • finite
  us
  The "goes" in "he goes" is a finite form of a verb
 • ultimate
  This must be the ultimate objective. Tämän on oltava lopullinen tavoite. Accession is and must be the ultimate objective. Liittyminen on ja sen täytyy olla lopullinen tavoite. The improvement of conditions for women in Europe must be our ultimate goal. Naisten olojen parantamisen EU:ssa on oltava lopullinen tavoitteemme.

Sanan lopullinen määritelmät

 • asian viimeinen tila, joka ei enää muutu
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja