TietovisatReseptitNauris.fiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan loukkaantunut käännös suomi-englanti

 • hurt
  us
  No one ever got hurt from di-a-logue! Kukaan ei ole koskaan loukkaantunut vuo-ro-pu-he-lus-sa! As one of the initiators of that proposal, I am naturally hurt by this. Eräänä ehdotuksen alullepanijana olen tietysti loukkaantunut. I am nevertheless a little hurt to hear we have been blackmailing our partners. Olen kuitenkin hieman loukkaantunut, kun kuulen, että olemme kiristäneet kumppaneitamme.
 • cut
  us
  Would you please cut the cake?I have three diamonds to cut todayThe patient said she had been cutting since the age of thirteen.
 • miffed
  us
 • wounded
  us
  Yet, in the Western Sahara, there are dead and wounded people of a population that is only claiming the right to live in freedom in its own land. Länsi-Saharassa on kuitenkin kuollut ja loukkaantunut ihmisiä, joiden kansa vaatii vain oikeutta elää rauhassa omalla maallaan. There have been reports of several people being wounded and killed in clashes taking place across the country between the police and people demonstrating against President Mubarak's government. On raportoitu, että useita ihmisiä on loukkaantunut ja kuollut eri puolilla maata poliisin ja presidentti Mubarakin hallitusta vastustavien mielenosoittajien välisissä yhteenotoissa. A wounded soldier.
 • aggrieved
  Mr President, I was very aggrieved when the President of the European Parliament did not have a seat at the table for the negotiations with President Bush. Arvoisa puhemies, olin todella loukkaantunut siitä, että Euroopan parlamentin puhemiehelle ei ollut varattu paikkaa neuvottelupöydässä Bushin kanssa. I am aggrieved at the conditions which have been forced upon me.The aggrieved person may present their petition to the court for review.
 • injured
  us
  Fortunately no one was injured. Onneksi kukaan ei loukkaantunut. He is seriously injured but, thank God, he will survive. Hän on vaikeasti loukkaantunut, mutta jää luojan kiitos henkiin. Fortunately, no one was injured but there was significant material damage. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta hyökkäys aiheutti huomattavia aineellisia vahinkoja.
 • injuries
  There have been deaths, injuries and hundreds of arrests. Ihmisiä on kuollut, loukkaantunut, ja satoja on pidätetty. Heavy-handed expulsions have already caused deaths or serious injuries in other countries. Kovakouraisten karkotusten yhteydessä muissa maissa on aikaisemmin kuollut ja loukkaantunut ihmisiä. The security forces which he directs have frequently intervened in a violent manner to disperse opposition demonstrations and there have been deaths and injuries. Hänen johtamansa turvallisuusjoukot ovat usein hajottaneet väkivalloin opposition mielenosoitukset, ja yhteenotoissa on kuollut ja loukkaantunut ihmisiä.
 • miffled
 • mortified
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja