BlogitVaihtoautotNauris.fiTietovisatReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan luettelo käännös suomi-englanti

 • catalogue
  us
  It is no longer a report, it is a catalogue. Kyseessä ei ole enää kertomus vaan luettelo. A list of priorities soon becomes a universal catalogue. Prioriteettien luettelosta tulee pian kansainvälinen luettelo. The 5+2 list is not just another catalogue of supplementary terms and conditions. Tämä "5+2 -luettelo" ei ole mikä tahansa lisämääräysten ja -ehtojen luettelo.
 • list
  us
  But this list is not exhaustive. Luettelo ei ole kuitenkaan tyhjentävä. This is a long and significant list. Tämä on pitkä ja merkittävä luettelo. Two years later, and where is this list? Kaksi vuotta on kulunut, ja missä on kyseinen luettelo?
 • bill
  us
 • calendar
  us
  The three principal calendars are the Gregorian, Jewish, and Islamic calendarsWrite his birthday on the calendar hanging on the wallThe club has a busy calendar this year
 • roll
  us
  May I suggest that you have a roll-call vote and then you have a record so you can make a check. Saanen ehdottaa, että toimitatte nimenhuutoäänestyksen, jolloin teillä on luettelo, josta voitte tarkistaa asian. To roll a wheel, a ball, or a barrelThe child will roll on the floor
 • roster
  us
  The secretary has produced a new cleaning roster for the Church over the remainder of the year.I have rostered you for cleaning duties on the first Monday of each month
 • Swadesh list
 • directory
  Steps are being taken that may lead to the creation of a directory to select the languages used. Toteutettavat toimet saattavat johtaa siihen, että luodaan luettelo valittavista kielistä. I thank him for reacting in this way which I think is appropriate, but obviously the matter is not over because we must now have this directory withdrawn from circulation altogether. Kiitän häntä tästä reaktiosta, jota pidän sopivana, mutta asia ei ole tietenkään loppuun käsitelty, koska nyt tämä luettelo on todellakin saatava pois liikkeestä.
 • docket
  to docket goodsto docket letters and papersjudgments regularly docketed
 • enumeration
  The enumeration of the political achievements at Montreal is truly impressive. Montrealissa tehtyjen poliittisten saavutusten luettelo on todella vaikuttava. It is an apology, an excessively one-sided enumeration of the Constitution’s many benefits. Se on puolustuspuhe, yksipuolinen luettelo perustuslain monista eduista. It has no strategy, it has no underlying structure beyond being an enumeration of the various programmes and initiatives already undertaken. Siinä ei ole strategiaa, siinä ei ole suunnitelmaa, joka olisi muutakin kuin luettelo eri ohjelmista ja eri toimista, joihin jo olemme ryhtyneet.
 • file
  us
  Im going to delete these unwanted files to free up some disk space.She filed for divorce the next day.The company filed for bankruptcy when the office opened on Monday.
 • manifest
  us
  His courage manifested itself through the look on his face
 • register
  us
  At the moment the register is only available in the three working places - Luxembourg, Brussels and Strasbourg. Tällä hetkellä luettelo on saatavilla ainoastaan parlamentin kolmessa toimipaikassa - Luxemburgissa, Brysselissä ja Strasbourgissa. In fact there was an amendment asking for the register to be made available in every Member State but Parliament rejected it. Itse asiassa on ehdotettu tarkistusta, jolla pyrittiin siihen, että kyseinen luettelo olisi saatavilla kaikissa jäsenvaltioissa, mutta parlamentti hylkäsi sen. However, in order to quantify these influences, we must have mandatory listing of all lobbyists in a register that is common to all the institutions. Voidaksemme kuitenkin määrittää näiden toimien vaikutukset meillä on oltava luettelo kaikista lobbaajista rekisterissä, joka on yhteinen kaikille toimielimille.

Sanan luettelo määritelmät

 • kirjoitus, jossa mainitaan toisiinsa liittyviä asioita

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja