TV-ohjelmatViihdeReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan luja käännös suomi-englanti

 • strong
  uk
  us
  I know you are a strong and firm Prime Minister. Tiedän, että olette vahva ja luja pääministeri. But was this commitment politically strong enough? Voidaan kuitenkin kysyä, onko poliittinen sitoutumisemme ollut tarpeeksi luja? I think that is a line that is strong but fair and beyond criticism. Mielestäni tämä linja on luja mutta oikeudenmukainen ja arvostelun ulkopuolella.
 • solid
  us
  This barrier is not as solid as is believed. Tämä este ei ole niin luja kuin uskotaan. I believe that we also have a very solid position in this regard. Uskon, että kantamme tähänkin asiaan on luja. This framework forms a solid basis for rigorous and fair negotiations with Turkey. Kehys on luja perusta ankarille ja oikeudenmukaisille Turkin kanssa käytäville neuvotteluille.
 • determined
  uk
  us
  Never have the parties been so determined. Osapuolten päättäväisyys ei ole ollut koskaan yhtä luja. We need to provide determined leadership and reinforced consensus to bring Europe forward together. Meidän on varmistettava määrätietoinen johtajuus ja luja yhteisymmärrys, jotta Euroopan unionia voidaan viedä yhdessä eteenpäin. Im determined to get a good grade on my exam.
 • durable
 • fast
  uk
  us
  That rope is dangerously loose. Make it fast!I am going to buy a fast cara fast racket, or tennis court
 • firm
  uk
  us
  Therefore, we are building on firm foundations. Näin ollen toiminnallamme on luja perusta. This strategy must be firm, dynamic and innovative. Tämän strategian on oltava luja, dynaaminen ja innovatiivinen. I know you are a strong and firm Prime Minister. Tiedän, että olette vahva ja luja pääministeri.
 • hard
  us
  Science and technology, I am afraid, generally lack the hard certainty of mathematics. Pelkään, että tieteeltä ja teknologialta yleisesti puuttuu matematiikalle ominainen luja varmuus. This bread is so stale and hard, I can barely cut ithard cider, hard lemonade, hard seltzer, hard soda
 • loud
  us
  So we now call upon the Intergovernmental Conference to do something - and this call should be a loud and clear one from all the political groups. Pyydämme näin ollen, että hallitusten välinen konferenssi - tämä on kaikkien ryhmien luja vaatimus - tekee asialle jotain. Turn that music down; its too loud.a loud party that went on all night
 • resolute
  us
  The European Union must therefore be resolute in its response. On siis välttämätöntä, että Euroopan unionin reaktio on luja. Today, the time has come for us to take a tough, resolute and firm stand for the rights of Christians around the world. Nyt meidän on aika omaksua ankara, päättäväinen ja luja kanta kristittyjen oikeuksiin kaikkialla maailmassa. She was resolute in her determination to resist his romantic advances
 • stout
  us
  Campers prefer stout vessels, sticks and clothStout is darker, stronger and sweeter than porter beer
 • tenacious
  us

Sanan luja määritelmät

Esimerkit

 • Tämä talo on luja, se kestää.
 • Tämä on tehty heikosti, sen piti olla lujaa.
 • Pysy lujana!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja