ViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan luotettava käännös suomi-englanti

 • reliable
  us
  It is also totally reliable within NATO. Se on myös täysin luotettava Naton jäsen. He speaks clearly and is above all reliable. Hän puhuu selvästi ja on ennen kaikkea luotettava. The EU must be a reliable and trustworthy partner. EU:n on oltava luotettava ja uskottava kumppani.
 • trustworthy
  us
  The EU must be a reliable and trustworthy partner. EU:n on oltava luotettava ja uskottava kumppani. Moldova needs the European Union to be a trustworthy partner. Euroopan unionin on oltava Moldovalle luotettava kumppani. It is about finding out whether this Europe is a trustworthy partner in international relations. Tarkoituksena on selvittää, onko Euroopan unioni luotettava kumppani kansainvälisissä suhteissa.
 • dependableConventions are of course very important, but equally important is genuine, dependable and full implementation. Yleissopimukset ovat tietenkin hyvin tärkeitä, mutta yhtä tärkeätä on niiden aito, luotettava ja täysimääräinen täytäntöönpano. We see the relationship with Turkey as being of fundamental significance, and Turkey as a dependable and important partner. Suhde Turkkiin on meille ensiarvoisen tärkeä, ja Turkki on meidän luotettava ja tärkeä kumppanimme. Member States need the European Union to provide a dependable and long-term financing strategy in order to ensure the protection of the network of Natura areas. Euroopan unionin on tarjottava jäsenvaltioille luotettava, pitkän aikavälin rahoitusstrategia, jotta Natura-alueiden verkoston suojelu voidaan varmistaa.
 • faithful
  us
  My dog is a very faithful dog: he doesnt like to be petted by anybody else.My servant is very faithful.I would consider that a very faithful reproduction.
 • secure
  us
  However, this model guarantees a secure supply of high quality food. Kyseisellä mallilla kuitenkin taataan korkealaatuisten elintarvikkeiden luotettava saanti. We base our strategy on being a secure and reliable partner, not a tame and weak satellite. Strategiamme perustuu siihen, että olemme turvallinen ja luotettava kumppani, emme säyseä ja heikko satelliittivaltio. Even assuming that we have such a secure footing, the question remains as to what conclusions should be drawn. Jos oletetaan, että luotettava pohja on olemassa, jäljelle jää kuitenkin kysymys: mitä niiden perusteella olisi tehtävä?
 • trustable

Sanan luotettava määritelmät

Esimerkit

 • Pekka on luotettava ihminen
 • Tämä on auto on luotettava.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja