ViihdeReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan luotettavuus käännös suomi-englanti

  • loyalty
    us
  • reliabilityReliability and safety are improved. Luotettavuus ja turvallisuus paranevat. Homogeneity and reliability are the primary considerations here. Homogeenisuus ja luotettavuus ovat tässä tärkeimpiä näkökohtia. Reliability and timeliness of data should be cornerstones of the amended regulation. Muutetun asetuksen kulmakiviksi olisi asetettava tietojen luotettavuus ja oikea-aikaisuus.
  • trust
    us
    He needs to regain her trust if he is ever going to win her back.I was out of cash, but the landlady let me have it on trust.I put the house into my sisters trust.
  • trustworthinessDisarmament is one of the central issues when peoples seek to coexist, and the trustworthiness of parties to treaties is crucial. Aseriisunta on yksi keskeisistä tekijöistä ihmisten pyrkimyksille elää sovussa keskenään, ja sopimuspuolten luotettavuus on ratkaisevan tärkeää. The trustworthiness of our official bodies is all the more important now that it has been so difficult to reach agreement on the new financial perspectives. Virallisten toimielintemme luotettavuus on nyt sitäkin tärkeämpää, kun uudesta rahoituskehyksestä sopiminen on ollut niin vaikeaa.

Sanan luotettavuus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja