TietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan lupaus käännös suomi-englanti

 • promise
  us
  A promise is a promise and, as we know, it must be kept. Lupaus on lupaus, ja kuten tiedämme, se on pidettävä. He must now keep that promise. Hänen on nyt pidettävä tuo lupaus. This promise must be taken seriously and must be fulfilled. Tämä lupaus on otettava vakavasti ja se lupaus on täytettävä.
 • pledge
  us
  The pledge made by the Commission has been honoured. Komission antama lupaus on pidetty. The developing countries must be given a pledge of free and fair trade. Kehitysmaille on annettava lupaus reilusta ja vapaasta kaupasta. When she was 69, the World Food Conference pledged a world free from hunger. Kun hän oli 69-vuotias, maailman elintarvikekonferenssissa annettiin lupaus maailmasta, jossa ei esiinny nälänhätää.
 • vow
  us
  Or the idea of having everyone renew their vows to Europe. On myös esitetty ajatus, että kaikkien olisi uudistettava Euroopalle antamansa lupaus. The old hermit, up in the mountains, took a vow of silenceThe wronged woman vowed revenge.
 • guarantee
  us
  One reason is that the Irish were given a guarantee. Yksi selitys on se, että Irlantilaisille annettiin lupaus. The true guarantee of stability in the West Balkans is the authentic promise of European integration. Länsi-Balkanin vakauden todellinen tae on aito lupaus yhdentymisestä Eurooppaan. Can you give me a guarantee that he will be fit for the match?
 • oath
  us
  After taking the oath of office, she became the countrys forty-third premier.The generals swore an oath of loyalty to the country.
 • plight
  us
 • profession
  uk
  us
  Despite his continued professions of innocence, the court eventually sentenced him to five years.My father was a barrister by profession.His conduct is against the established practices of the legal profession.
 • resolution
  us
  The promise made in resolution 1325 can only really be honoured by avoiding conflict and taking only civil measures in war and conflict situations. Päätöslauselmassa 1325 annettu lupaus voidaan tosiasiassa pitää vain välttämällä selkkauksia ja toteuttamalla sodissa tai konfliktitilanteissa ainoastaan siviilitoimenpiteitä. The Government of Mexico must, furthermore, reiterate its declared commitment to a peaceful resolution to the conflict with the ZNLA. Meksikon hallituksen täytyy lisäksi uudistaa antamansa lupaus pyrkimyksestä rauhanomaiseen ratkaisuun sen ja zapatistien kansallisen vapautusjärjestön EZNL: n välisessä konfliktissa. The Committee on Budgets bore that in mind in its resolution when it promised to approve a supplementary budget if the budgeted funds proved insufficient. Budjettivaliokunta kantoi tästä huolta päätöslauselmassaan, jossa on myös lupaus lisätalousarvion hyväksymisestä, jos budjetoidut varat eivät riitä.
 • undertaking
  us
  The citizens of Europe were given an undertaking that state borrowing would be reduced, an undertaking that after just six years is being reneged upon. Euroopan kansalaisille luvattiin, että valtion velanottoa vähennetään, mutta tämä lupaus aiotaan perua vain kuuden vuoden jälkeen. This undertaking, as for the Lisbon plans, must be fulfilled, and politicians must not go astray when they lay down tasks designed to achieve this target. Tämä lupaus, kuten Lissabonin suunnitelman lupauksetkin, on pidettävä, eivätkä poliitikot saa joutua harhateille hahmotellessaan tavoitteen toteuttamiseen tähtääviä tehtäviä. One is that the Korean Government should immediately implement the OECD undertaking to amend its labour legislation to incorporate internationally binding standards. Yksi on se, että Korean hallituksen on viipymättä pantava täytäntöön OECD: lle antamansa lupaus parantaa työvoimalainsäädäntöään niin, että se sisältää kansainvälisesti sitovat standardit.

Sanan lupaus määritelmät

Esimerkit

 • tulevaisuuden lupaus

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja