HoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fiBlogitReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan määrätietoinen käännös suomi-englanti

 • determined
  uk
  us
  However, the Professor was very determined. Professori oli kuitenkin hyvin määrätietoinen. On this, the Commission is determined and optimistic. Tässä suhteessa komissio on määrätietoinen ja optimistinen. I wish you would be as determined in this particular case. Toivoisin, että olisitte yhtä määrätietoinen tässä nimenomaisessa asiassa.
 • intent
  Thus, the Council stated its intention to create an ambitious, long-term and integrated approach for each of these three neighbouring countries. Neuvosto ilmaisi siten aikomuksensa luoda määrätietoinen, pitkäaikainen ja yhdennetty lähestymistapa näitä kutakin kolmea naapurimaata varten. a mind intent on self-improvement
 • set
  us
  Set the tray thereI have set my heart on running the marathon.to set a coach in the mud
 • single-minded
  No one has been more single-minded about the single currency than Mr Lamfalussy. Kukaan ei ole ollut niin määrätietoinen yhtenäisvaluutta-asiassa kuin Lamfalussy.
 • focused
  Unfortunately, what was missing was a clear, resolute, focused statement on further action. Mitä jäi valitettavasti puuttumaan, oli selkeä, määrätietoinen ja tarkka lausunto lisätoimista. It is the objective of the EU to keep the text focused and concise to win as broad a support as possible. EU:n tavoitteena on määrätietoinen ja ytimekäs teksti, jotta se saisi mahdollisimman laajan tuen.
 • goal-oriented
 • resolute
  us
  These are her words: 'a resolute policy against tax evasion'. Nämä ovat hänen sanansa: "määrätietoinen politiikka veronkiertoa vastaan". Unfortunately, what was missing was a clear, resolute, focused statement on further action. Mitä jäi valitettavasti puuttumaan, oli selkeä, määrätietoinen ja tarkka lausunto lisätoimista. At the same time, our policy must involve resolute action to combat illegal immigration and trafficking in human beings. Meidän politiikkaamme on samalla sisällyttävä laittoman maahanmuuton ja ihmiskaupan määrätietoinen torjunta.

Sanan määrätietoinen määritelmät

 • jolla on selkeä päämäärä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja