TietovisatTV-ohjelmatReseptitNauris.fiBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan määräysvalta käännös suomi-englanti

 • mastery
 • authority
  us
  Who has final authority and responsibility for the security of the Summit participants? Kenellä on lopullinen määräysvalta ja vastuu huippukokouksen osallistujien turvallisuudesta? There can only be constructive dealings with Iran if the truth is allowed to prevail and if supreme authority lies with the people. Iranin kanssa voidaan olla rakentavassa vuorovaikutussuhteessa vain, jos totuuden annetaan voittaa ja ylin määräysvalta annetaan kansalle. The UN is the only body which, on behalf of its members, has the competence and authority to apply pressure in the global community. YK on ainoa elin, jolla on jäsentensä puolesta toimi- ja määräysvalta painostuksen harjoittamiseen maailmanlaajuisessa yhteisössä.
 • control
  us
  I believe that the people and those employed in the public services should be in control. Määräysvalta pitäisi mielestäni olla kansalaisilla ja julkisten palvelujen työntekijöillä.To some people it is a thorn in the flesh, because extremists are in political control there. Joillekin tahoille se on piikki lihassa sen vuoksi, että ääriryhmillä on poliittinen määräysvalta alueella. My question, of which my colleagues have already spoken here, is whether the Commission has sufficient authority to bring this waste under control? Kysymykseni – josta kollegani ovat jo puhuneet täällä – kuuluu: onko komissiolla riittävä määräysvalta saadakseen tällaisen tuhlauksen kuriin?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja