BlogitHoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan määrittely käännös suomi-englanti

  • definition
    us
    First was the issue of definition. Ensimmäinen asia on määrittely. definition of territorial cohesion; alueellisen koheesion määrittely, Definition of the concept would help focus attention on the objectives. Käsitteen määrittely auttaisi meidän kiinnittämään huomiota tavoitteisiin.
  • specification
    Establishing these specifications is urgent and inexplicably the opportunity to do so was missed on the occasion of the recent revision of the aforementioned Directive 98/70/EC. Laatuvaatimusten määrittely on todella kiireellinen asia ja jostain selittämättömästä syystä tilaisuutta niiden laatimiseen ei käytetty mainitun direktiivin 98/70/EY tarkistamisen yhteydessä. Clear specification of collection periods and updating, correction and publication dates is of great significance and this has been clearly stated in the document and amendments. Tietojenkeruukausien sekä päivitys-, korjaus- ja julkaisupäivämäärien tarkka määrittely on erittäin tärkeää, ja se on todettu selkeästi asetuksessa ja sen tarkistuksissa.
  • differentiation

Sanan määrittely määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja