ViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan maa käännös suomi-englanti

 • ground
  us
  The ground was literally shaking under our feet. Maa kirjaimellisesti tärisi jalkojemme alla. Let us concentrate on preparing good ground. Keskittykäämme maan hyvään muokkaukseen. Our system is slightly better because it uses ground stations. Tämä järjestelmä on hiukkasen parempi, koska se käsittelee maa-asemia.
 • land
  us
  Padania is a land of honest, hard-working people. Padania on rehellisten, kovaa työtä tekevien ihmisten maa. Most insects live on land.There are 50 acres of land in this estate.
 • Earth
  uk
  us
  From outer space you can see that Planet Earth is warming up. Ulkoavaruudestakin näkee, että planeetta Maa lämpenee. The Earth's climate has waited long enough. Maapallon ilmasto on odottanut jo riittävän kauan. Life on earth could not exist without water. Ilman vettä maapallolla ei olisi elämää.
 • country
  uk
  us
  Is Afghanistan a safe country? Onko Afganistan turvallinen maa? Greece is not just any country. Kreikka ei ole mikä tahansa maa. The country has undergone a war. Maa on joutunut kokemaan sodan.
 • dirt
  us
  The reporter uncovered the dirt on the businessman by going undercover.
 • earth
  uk
  us
  From outer space you can see that Planet Earth is warming up. Ulkoavaruudestakin näkee, että planeetta Maa lämpenee. The Earth's climate has waited long enough. Maapallon ilmasto on odottanut jo riittävän kauan. Life on earth could not exist without water. Ilman vettä maapallolla ei olisi elämää.
 • soil
  us
  The soil beneath us is soil that we all share, it is part of our planet. Jalkojemme alla oleva maa on meidän kaikkien yhteistä maatamme, se on osa planeettaamme. As a farmer, the soil is my life. Koska olen viljelijä, maa on minulle elämäni. It is the only soil we have and we must look after it. Se on ainut maa, jota meillä on, ja meidän on pidettävä siitä huolta.
 • suit
  us
  It is strange that neither Switzerland nor any of the EEA countries are among them, although they would be the best suited of all to join. On omituista, että niiden joukossa ei ole yksikään ETA-maa eikä Sveitsi, vaikka ne sopisivat EU:n jäseniksi kaikkein parhaimmin. On the contrary, it is good that each country be able to choose the level of corporation tax that best suits that country’s basic conditions. Päinvastoin on hyvä asia, että jokainen maa voi valita sellaisen yhtiöveron tason, joka sopii parhaiten kyseisen maan olosuhteisiin. Nick hired a navy-blue suit for the wedding
 • -landcomputerlandscreenland
 • ashore
  us
  The canoe sailed ashore
 • baa
  uk
  us
 • countryside
  uk
  The second proposal concerns the regulation on developing the countryside under the second pillar of the common agricultural policy. Toinen ehdotus koskee asetusta yhteisen maatalouspolitiikan toisen pilarin maa-alueiden kehityksestä. It is also not a problem of terrorism, but has much more to do with regional development and with balancing regional development across the towns and the countryside. Kyse ei myöskään ole vain terrorismista vaan pikemminkin aluekehityksestä sekä kaupunkien ja maaseudun aluekehityksen tasapainottamisesta. Vast areas of the countryside have been transformed into drug plantations, and prostitution and trafficking in stolen cars flourish under the direction of various Albanian bosses. Suuret maa-alat on muutettu huumeviljelmiksi ja prostituoitujen ja varastettujen autojen kauppa kukoistaa lukuisten albanialaisten rikollispäälliköiden hallinnassa.
 • dry land
 • I/translations
 • landbound
 • overlandFundamental changes will be needed in the methods and organisation of overland, air and water transport. Maa-, lento- ja vesiliikenteen menetelmiin ja järjestelyihin on tehtävä perusluonteisia muutoksia. We must be honest enough to realise that the purpose of this report is not to stop gas coming into Germany or into the EU, but to stop it from crossing the Baltic Sea and to get it overland. Olkaamme rehellisiä ja ymmärtäkäämme, ettei tämän mietinnön tarkoituksena ole estää kaasun kuljetusta Saksaan tai unioniin, vaan estää sen kuljettaminen Itämeren halki ja saada se kulkemaan maitse.
 • rammed earth
 • Terra
 • terrestrialThat should be done by 2010 for terrestrial areas and by 2012 for marine areas. Tämän olisi toteuduttava maa-alueiden osalta vuoteen 2010 mennessä ja merialueiden osalta vuoteen 2012 mennessä. The maritime and terrestrial areas of this region are vulnerable and represent the essential components of the terrestrial ecosystem. Arktisten alueiden meri- ja maa-alueet ovat haavoittuvaisia ja muodostavat oleellisen osan maapallon ekosysteemistä. This is the case for terrestrial as well as for marine species and for species subject to important commercial interests or not. Tämä koskee niin maalla kuin meressäkin eläviä lajeja riippumatta niiden kaupallisesta merkityksestä.
 • theme park
 • worldIt is the world's largest Muslim country. Se on maailman suurin islamilainen maa. That makes Costa Rica a big country in the world. Tämän vuoksi Costa Rica on maailmassa suuri maa. No country can compete in the world without such a net. Mikään maa maailmassa ei voi kilpailla ilman sosiaaliturvajärjestelmää.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja