HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitNauris.fi

Sanan maahanmuuttaja käännös suomi-englanti

  • immigrant
    There is a problem with the word ‘immigrant’. Sana "maahanmuuttaja" on ongelmallinen.Too many immigrants are being consigned to the margins of society at present. Liian moni maahanmuuttaja syrjäytyy tällä hetkellä yhteiskunnasta. Another important issue is that of children from poor, immigrant or refugee families. Toinen tärkeä asia ovat köyhien maahanmuuttaja- tai pakolaisperheiden lapset.
  • illegal immigrant
    Illegal immigration will be trivialised if, in future, every illegal immigrant is seen simply as a person without a valid work permit. Laitonta maahanmuuttoa väheksytään, jos vastaisuudessa jokainen laiton maahanmuuttaja nähdään pelkästään henkilönä, jolla ei ole voimassa olevaa työlupaa. Illegal immigrants should be deported, not regularised, for indeed, every regularised illegal immigrant attracts a multitude of new immigrants. Laittomat maahanmuuttajat on karkotettava, heitä ei pidä laillistaa, sillä jokainen laillistettu laiton maahanmuuttaja houkuttelee lukuisia uusia maahanmuuttajia.
  • migrant
    Once a migrant enters the EU and starts working, he stops being a migrant and becomes a worker. Kun maahanmuuttaja tulee EU:n alueelle ja alkaa tehdä työtä, hän ei enää ole maahanmuuttaja vaan työntekijä. Next, I should like to raise the issue of migrants and refugees. Seuraavaksi haluaisin puhua maahanmuuttaja- ja pakolaiskysymyksestä. The sanction applies here to the offending employer, whilst the migrant is considered to be the victim. Seuraamusta sovelletaan nyt rikokseen syyllistyneeseen työnantajaan, ja maahanmuuttaja katsotaan uhriksi.

Sanan maahanmuuttaja määritelmät

  • maahan ulkomailta muuttava henkilö
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja