BlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisat

Sanan maapallo käännös suomi-englanti

  • globeThe fact of the matter is that the globe is actually not warming; it has not warmed since 1998. Tosiasia on, että maapallo ei oikeastaan lämpene. Se ei ole lämmennyt vuodesta 1998 lähtien. Let us take heart from the fact that it took 3 000 years for it to be accepted that the Earth is a globe and not flat. Muistakaamme, että vei 3 000 vuotta, ennen kuin tunnustettiin, että maapallo on pyöreä eikä litteä. We talk about the global footprint, we talk about all this sort of nonsense, despite the fact that the globe has not actually warmed for 10 years - the science is thrown out of the window. Puhumme globaalista jalanjäljestä, puhumme kaikenlaista tällaista palturia, vaikka maapallo ei ole itse asiassa lämmennyt enää kymmeneen vuoteen. Tieteet viskataan romukoppaan.
  • worldThe earth did not stop turning as a result and neither, moreover, did the world of trade. Maapallo ei siitä huolimatta lakannut pyörimästä, eikä myöskään kaupankäynti pysähtynyt. We in Europe have to realise that the world is not flat and that we are engaged in global competition. Meidän on Euroopassa ymmärrettävä, että maapallo ei ole litteä ja että osallistumme maailmanlaajuiseen kilpailuun. Answer: no, the world has got slightly cooler over the last 10 years and the rate of cooling is accelerating. Vastaus: ei, maapallo on viilentynyt hieman 10 viime vuoden aikana ja viilentyminen kiihtyy.

Sanan maapallo määritelmät

Esimerkit

  • Maapallolla elää yli seitsemän miljardia ihmistä
  • Olen käynyt maapallon joka kolkassa, joka ainoassa

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja