TietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitNauris.fiBlogit

Sanan mahdollinen käännös suomi-englanti

 • possible
  us
  It was no longer possible for me to go. Lähtöni ei enää ollut mahdollinen. A compromise is still possible, however. Kompromissi on kuitenkin vielä mahdollinen. No other amendment is possible. Mikään muu tarkistus ei ole mahdollinen.
 • contingent
  The success of his undertaking is contingent upon events which he cannot control.a contingent estatecontingent labor, contingent worker
 • feasible
  us
  That which is feasible and appropriate must be done at every level. Jokaisella tasolla on tehtävä kaikki mahdollinen ja kohtuullinen. But for my group the moratorium on research is not a feasible option. Tällainen tutkimusta koskeva kielto ei ole kuitenkaan minun puolueryhmäni mielestä mahdollinen ratkaisu. My question relates to a situation that is wholly feasible and quite practical. Kysymykseni liittyy tilanteeseen, joka on täysin mahdollinen ja aivan käytännöllinen.
 • likely
  us
  Rain is likely later this afternoon.They are likely to become angry with him.He is likely to succeed at anything he tries.
 • potential
  us
  This is the potential significance of Lisbon. Tässä on mielestäni Lissabonin huippukokouksen mahdollinen suuruus. So 'potential military use' would become 'potential military link'. Eli ”mahdollinen sotilaallinen käyttö” muuttuisi muotoon ”mahdollinen sotilaallinen yhteys”. This potential risk must be clearly recognised. Tämä mahdollinen riskitekijä on tunnistettava selkeästi.
 • prospective
  Immediately after approval the amendment proposals began to come in, aimed at removing this prospective message from Parliament. Heti hyväksymisen jälkeen alettiin jättää tarkistusehdotuksia, joilla pyritään poistamaan tämä parlamentin mahdollinen tuleva viesti. Prospective students are those who have already applied to the university, but have yet to be admitted.What some other languages convey with prospective aspect, English conveys with expressions like going to drive the car home
 • thinkable
 • viable
  The only viable camp for Lebanon is the camp of Lebanon itself. Ainoa mahdollinen leiri Libanonille on sen oma leiri. Two states, living side by side in peace - that is the only viable solution. Ainoa mahdollinen ratkaisu on kaksi valtiota, jotka elävät rinta rinnan rauhassa. I decided this was a viable compromise and have therefore voted yes to the proposal. Minä olen tullut siihen tulokseen, että tämä on kompromissi, joka on mahdollinen ja siksi olen äänestänyt ehdotuksen puolesta.
 • acceptable
  us
  A backward step is neither possible nor acceptable. Askel taaksepäin ei ole mahdollinen eikä hyväksyttävä. The compromise is not the best possible one, but is nevertheless an acceptable solution. Kompromissi ei ole paras mahdollinen mutta kuitenkin hyväksyttävissä oleva ratkaisu. Therefore, the proposal is not absolutely ideal from our point of view, but it is still quite acceptable. Ehdotus ei siksi ole lähtökohdistamme katsottuna täysin paras mahdollinen mutta kuitenkin selvästi hyväksyttävä.
 • conceivable
  If the response were to apply worldwide, no conceivable EU budget would be enough to support it. Mikäli toimenpiteitä sovellettaisiin kaikkialla maailmassa, mikään mahdollinen EU:n talousarvio ei olisi riittävän suuri niiden tukemiseksi. Where that is not required - and such a situation is indeed conceivable - no rights management company is needed. Jos se ei ole välttämätöntä - ja tällainen tilanne on täysin mahdollinen - oikeuksien hallinnointiyhtiöitä ei tarvita. In addition, I want to emphasise that human life is priceless and that every conceivable effort must be made to save such a life. Lisäksi haluan korostaa, että ihmiselämä on korvaamaton ja että elämän pelastamiseksi on tehtävä kaikki mahdollinen.
 • doable
  Look at that chick - shes so doable!
 • enable
  us
  This was the only possible way to enable the debate to proceed in an orderly manner. Tämä oli ainoa mahdollinen keino varmistaa keskustelun asianmukainen eteneminen. I would also like to thank Mr Fava and Parliament once again for having enabled this compromise. Kiitän vielä kerran jäsen Favaa ja parlamenttia siitä, että tämä kompromissi on nyt mahdollinen. That is why every effort has been made to enable Iraq to purchase the necessary equipment and supplies. Tämän vuoksi on tehty kaikki mahdollinen, jotta Irakilla olisi mahdollisuus ostaa tarvittavia välineitä ja tarvikkeita.
 • eventual
  They both opposed an eventual imposition of anti-dumping measures as they considered that it could lead to a cessation of imports of the product concerned from the PRC79
 • probable
  us
  Previously the Commissioner stated it was not possible. Now it begins to appear probable. Taannoin hän sanoi, että se ei ole mahdollinen, mutta nyt se alkaa olla todennäköinen. The probable damage is huge compared to the economic benefit that nuclear stations can bring to the energy problem. Mahdollinen tuho on valtava niihin taloudellisiin hyötyihin nähden, joita ydinvoimaloista voidaan saada energiaongelmassa. The excessive proliferation of sites and the probable duplication of the UNESCO scheme are also likely to add problems. Ongelmia saattavat lisätä myös kohteiden liian suuri määrä ja mahdollinen päällekkäisyys Unescon hankkeen kanssa.
 • retrievable

Sanan mahdollinen määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Rauhanomainen ratkaisu on vielä mahdollinen.
 • Se ei valitettavasti ole mahdollista.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja