VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatNauris.fiBlogit

Sanan mahdoton käännös suomi-englanti

 • impossible
  us
  That is not actually an impossible task. Se ei ole itse asiassa mahdoton tehtävä. That is a difficult, but not impossible task. Tehtävä on vaikea mutta ei mahdoton. That would be asking the impossible. Vaatimusta on mahdoton täyttää.
 • absurd
  us
  We are faced with an impossible and, therefore, absurd task. Tehtävämme on mahdoton ja siksi järjetön. This shows the absurdity of the system, which creates mechanisms that will very soon be unworkable, in particular when we want to push enlargement further, towards the Balkans and perhaps beyond. Järjestelmä on järjetön, ja siinä syntyy mekanismeja, joita on pian mahdoton toteuttaa etenkin sitten, kun laajentuminen etenee Balkanille ja ehkä jopa kauemmas.
 • unthinkable
  Cable-laying in such distant areas is quite unthinkable. Näiden laajojen alueiden kaapelointia on täysin mahdoton kuvitella. What would happen if this unthinkable scenario became reality? Mitä todella tapahtuisi, jos tämä mahdoton ajatus toteutuisi? A policy relating to rights but not duties would be unthinkable. Politiikka, joka liittyisi oikeuksiin mutta ei velvollisuuksiin, olisi mahdoton.

Sanan mahdoton määritelmät

Esimerkit

 • On vielä mahdotonta sanoa, miten siinä käy.
 • Ei ole täysin mahdotonta, että kyseessä olisi rikos.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja