VaihtoautotHoroskooppiReseptitViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan maltillinen käännös suomi-englanti

 • moderateIt was a very moderate speech. Se oli hyvin maltillinen puhe. The Uighurs are a moderate Sunni minority. Uiguurit ovat maltillinen sunnalainen vähemmistö. You will be receiving the Moderate delegation' s "yes" vote tomorrow. Maltillinen ryhmä äänestää huomenna puolestanne.
 • calm
  us
  His political tone is too calm. Hänen poliittinen äänensävynsä on liian maltillinen. To finish off, I would like to say that the Finnish Presidency was cool, calm and collected. Lopuksi toteaisin, että Suomen puheenjohtajakausi oli mielestäni asiallinen, rauhallinen ja maltillinen. The Thai Government in particular must take responsibility for providing a calm and peaceful solution to this conflict. Varsinkin Thaimaan hallituksen on otettava tehtäväkseen tarjota maltillinen ja rauhanomainen ratkaisu tähän selkkaukseen.
 • dispassionateI do not believe that a debate on the suffering of six million Jews can be dispassionate. En usko, että keskustelu kuuden miljoonan juutalaisen kärsimyksistä voi olla maltillinen.
 • level-headedPiet Dankert featured in this connection as a level-headed and realistic champion of the European ideal. Tässä asiassa Piet Dankert oli maltillinen ja realistinen Eurooppa-ajatuksen lähettiläs.
 • temperate
  us
  temperate heata temperate climate.temperate in eating and drinking

Sanan maltillinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja